Ozel bi hastaneye gidiyordum ama üniversite hastanesine gitmeyi dusunuyorm artikHangi hastaneye gidiyorsun ki canım? O ne öyle. Sen kolay mi atlatiyorsun o süreçleri sanki. Değiştir doktorunu. Büyük hastanelere git. İhmal etme canım benim.
MasallahBnmde bikornis rahim ,5 aylik kizim var
4 aya kadar kanamalarim oldu ,,37 .haftada dogum yaptim 35 e jadar her hafta igne oldum pruatonMasallahherhangi bi sıkıntı yasadinizmi peki
Igne neden yapildi peki4 aya kadar kanamalarim oldu ,,37 .haftada dogum yaptim 35 e jadar her hafta igne oldum pruaton
Dusuk tehlikesi ilk 4 ay son 4 ay erken dogum tehlikesiIgne neden yapildi peki
Aynen öyle hayır olsun canım. Rahim yapın neydi ?Kızlar ben ameliyat olamadım ya. Hastaneye yattım. Ameliyathaneyi su basmış ve elektrik kaçağı varmış. Şubat ayına kaldı. Vardır bunda da bi hayır.
Insallah Rabbim saglikla kucaginza almayi nasip ederBen de 17+5 günlük hamileyim. Bebeğim çok aşağıda duruyor. Kanamam yok çok şükür ama yatarak geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah zamanında sorunsuz bi doğum olur
Gecms olsn demek icin girmstm ki msjnizi gòrdm kismet deilms demekki en iyisi bu süre zarfinda biraz daha arastrma yapin siz belki ilahi bi isarettirKızlar ben ameliyat olamadım ya. Hastaneye yattım. Ameliyathaneyi su basmış ve elektrik kaçağı varmış. Şubat ayına kaldı. Vardır bunda da bi hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?