Rahim Anomalisi Olanlar

Minnagim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
94
41
3
Kizlar rahim anomalisi olanlar bilgi paylasiminda bulunalim.benim bi tane 5 haftalik dusugum bi tanede 7 haftalk kalbi durmasi sonucnda kurtajim var.dr buna baglamadi ama tekrarlayan dusuklere neden oldugu yaziyor bi cok yerde.sizlerde durum nasil operasyon geciren varmi aranizda

Bende de rahim anormali var canım. Çift rahim ve çift vajina var. Bu ayın 29. Da ameliyat olacağım inşallah. Allah yardım etsin. Senin neyin var?

Benimki hakknda 2 farkli gorus var bikornis yada didelfis.rahim filmi cekilmedm daha.sen nasil karar verdn bu operasyna hangi sureclerden gectin anlatabilirmsn

Ben hsg çektirdim ümraniye eğitim araştırma da onlar ameliyat yapamayız dedi sonra zeynep kâmile gittim onlar kesin ameliyat dedi çünkü bebisi de engelliyor. Sizde zeynep kâmile selçuk ayasa gidin bence. Ya da ben ameliyattan cikayim yine yazisalim :)

Ben Adanadaym ama :) Rabbim yardmcnz olsun insallah iyi bi operasyon ardindan saglikli hayirli bebisler gelsin

Çok teşekkür ederim. Duaniz da beni de unutmayın. İnşallah sizde bi çare bulursunuz. Beni bi heyecan sardı. Doktora gitmek dahi istemiyorum şuan. :)

Rabbim yardimciniz olsun insallah hersey mukemmel olur ben bgn dr gittim ameliyat onerirmisinz dedim hayir dedi.1 dusugum 1 kurtajm var daha 1 hafta oldu kurtaj olali hala 3. Gebelikte erken dogum gibi bi sorun olursa ameliyat belki oneririm 2 gebeligin boyle sonuclanmasinin rahminle ilgili oldugunu dusunmuyorm diyor daha kac tane can kaybetmemi bekleyeceksek anlamadm dogrusu yeni bi dr bulmam gerek sanirim.

Hangi hastaneye gidiyorsun ki canım? O ne öyle. Sen kolay mi atlatiyorsun o süreçleri sanki. Değiştir doktorunu. Büyük hastanelere git. İhmal etme canım benim.

Hangi hastaneye gidiyorsun ki canım? O ne öyle. Sen kolay mi atlatiyorsun o süreçleri sanki. Değiştir doktorunu. Büyük hastanelere git. İhmal etme canım benim.
Ozel bi hastaneye gidiyordum ama üniversite hastanesine gitmeyi dusunuyorm artik

Ben de 17+5 günlük hamileyim. Bebeğim çok aşağıda duruyor. Kanamam yok çok şükür ama yatarak geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah zamanında sorunsuz bi doğum olur

Kızlar ben ameliyat olamadım ya. Hastaneye yattım. Ameliyathaneyi su basmış ve elektrik kaçağı varmış. Şubat ayına kaldı. Vardır bunda da bi hayır.

Kızlar ben ameliyat olamadım ya. Hastaneye yattım. Ameliyathaneyi su basmış ve elektrik kaçağı varmış. Şubat ayına kaldı. Vardır bunda da bi hayır.
Gecms olsn demek icin girmstm ki msjnizi gòrdm kismet deilms demekki en iyisi bu süre zarfinda biraz daha arastrma yapin siz belki ilahi bi isarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…