S selesepeta Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2022 73 34 18 25 4 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #1 Merhaba Rahim ve Yumurtalık ameliyatı olanlar var mı? Süreç nasıl işliyor çok mu zor bir ameliyat bu ameliyatı olanlar bilgilendirebilir misiniz?
Merhaba Rahim ve Yumurtalık ameliyatı olanlar var mı? Süreç nasıl işliyor çok mu zor bir ameliyat bu ameliyatı olanlar bilgilendirebilir misiniz?
S sismanolmakistemiyorum Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 69 2 296 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #2 Bende merak ediyorum aynı süreçten geçeceğim
S selesepeta Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2022 73 34 18 25 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #3 sismanolmakistemiyorum .!.: Bende merak ediyorum aynı süreçten geçeceğim Genişletmek için tıkla... Rabbim şifa versin inşallah sorununuz ne acaba özel değilse?
sismanolmakistemiyorum .!.: Bende merak ediyorum aynı süreçten geçeceğim Genişletmek için tıkla... Rabbim şifa versin inşallah sorununuz ne acaba özel değilse?
Derya12344 Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 631 219 23 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #4 selesepeta .!.: Merhaba Rahim ve Yumurtalık ameliyatı olanlar var mı? Süreç nasıl işliyor çok mu zor bir ameliyat bu ameliyatı olanlar bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rahim derken nasıl bir sorun var ? Komple mi alınacak yani şekil bozuklugu filan mi
selesepeta .!.: Merhaba Rahim ve Yumurtalık ameliyatı olanlar var mı? Süreç nasıl işliyor çok mu zor bir ameliyat bu ameliyatı olanlar bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rahim derken nasıl bir sorun var ? Komple mi alınacak yani şekil bozuklugu filan mi
Chickennova Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.331 13.921 248 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #5 Ameliyat konusu ne, kapalı mı olacak açık mı? Ben bi çok kez ameliyat oldum.
S sismanolmakistemiyorum Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 69 2 296 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #6 Sağ yumurtalığımda kist var , sol yumurtalık kistten alınmıştı yaş itibariyle rahimide alalım dediler ..
Sağ yumurtalığımda kist var , sol yumurtalık kistten alınmıştı yaş itibariyle rahimide alalım dediler ..
Chickennova Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.331 13.921 248 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #7 Kapalı ameliyatla çok kolay bir işlem. 1 saat sürüyor.
S sismanolmakistemiyorum Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 69 2 296 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #8 Muhtemelen açık olacak hem yumurta hem rahim alınacak asıl sorun ameliyat sonrası süreç cevap için teşekkürler
Muhtemelen açık olacak hem yumurta hem rahim alınacak asıl sorun ameliyat sonrası süreç cevap için teşekkürler
Chickennova Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.331 13.921 248 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi selesepeta #9 sismanolmakistemiyorum .!.: Muhtemelen açık olacak hem yumurta hem rahim alınacak asıl sorun ameliyat sonrası süreç cevap için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı ameliyatla alınıyor. Acık ameliyat mi kaldı artık. Gecen hafta doktordaydım konuştuk. 1 saat sürüyor dedi. Rahminizde sorun yoksa neden aldıracaksınız ki?
sismanolmakistemiyorum .!.: Muhtemelen açık olacak hem yumurta hem rahim alınacak asıl sorun ameliyat sonrası süreç cevap için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı ameliyatla alınıyor. Acık ameliyat mi kaldı artık. Gecen hafta doktordaydım konuştuk. 1 saat sürüyor dedi. Rahminizde sorun yoksa neden aldıracaksınız ki?