• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim aldırma

medinemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
3
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar...
benim karnımda miyom var ve aldırmam şart. miyomum iyi huylu fakat amelyat olmak zorundayım.
doktorum bana amelyat sırasında rahmimi de alabiliceğini bi garanti veremeyeceğini söyledi. fakat ben henüz 40 yaşındayım ve eğer rahmim alınırsa cinsel hayatımın biticeğini düşünüyorum. rahmini aldıran arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

onu her ihtimale karsi söylüyorlar ama genellikle almiyorlar
ve bildigim kadariyla cinsel hayatinn rahimle bir iliskisi yok
vajina önemli olan eger cocuk dogurmayacaksaniz tabi

öncelkle geçmiş olsun... miyom ameliyatlarında illa rahim alınacak diye bişey yok bildiğim kadarıyla... iyi huyluya eğer rahminiz alınmayada bilir... alınsa bile cinsel yaşamınız bitmez merak etmeyin... çocuğunuz varmı bilmiyorum ama çocuk sahibi olmassınız sadece...

çok teşekkür ederim cevap yazan herkezde. çocuğum var daha çocuk düşünmüyorum fakat cinsel hayatımın biticeğinden korkuyordum

Geçmiş olsun.

Rahmin alınmasıyla cinsel hayatın bir ilişkisi yok. Dert etmeyin.

hem ufak bir myom yüzünden rahminizi almazlar.

benim annem myom ameliyatı oldu 41 yaşındayken,gerçek menapoza girene kadar sıcak basması,sinirlilik,cinsel isteksizlik gibi sorunlar yaşadı.3 sene önce 52 yaşındayken gerçek menapoza girmiş,şimdi daha iyi hissediyor kendini...

Back