• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Ağzında Yara..

merhaba gül, bende de var aynı dert bir şey soracam dondurma işleminde çok can yanıyor mu ağrılı mı
Hayir canim 3 dk kadar surdu oyle falan canim yanmadi kolaydi sadece cataldan kalkinca dogum yapmis gibi oldum sanki rahimden bisey cikmis gibi o da yarim saatte gecti gunluk hayatoma dondum hemen

Bnde de yara vardi bnm dr dondurulmasini onerdi hic dogum yapmayan birinde dondurma islemi yapilmasi gerekli dedi.dondurdu knt gittim tam olarak kapanmamis dedi az biyer kalmis bidaha dondurdu kalan yeri bise hissetmiosun ki tedavi icinde fitil veriyo iliski belli bu sure yasaklaniyo yara varken iliskiye girsende bu problem olmaz sadece bazen kasilirsin agrin olur okadar

Merhaba kızlar. Rahim ağzında yara varmış bende. Fitil ve antibiyotik verdi Dr. Bunlarla düzelmezse sanırım donduracak. Dondurma esnasında vak vak mı takarak yapıyorlar bu işlemi?

Merhaba kızlar. Rahim ağzında yara varmış bende. Fitil ve antibiyotik verdi Dr. Bunlarla düzelmezse sanırım donduracak. Dondurma esnasında vak vak mı takarak yapıyorlar bu işlemi?
Geçmiş olsun konu eski ama bana da Dr yara için fitil ve antibiyotik verdi. Merak ettiğim ilaçla geçti mi yara yoksa dondurdunuz mu? Bir de ilaç ve fitil kullanırken ilişki yasak mı?

M
Geçmiş olsun konu eski ama bana da Dr yara için fitil ve antibiyotik verdi. Merak ettiğim ilaçla geçti mi yara yoksa dondurdunuz mu? Bir de ilaç ve fitil kullanırken ilişki yasak mı?
merhaba. Çikolata kisti ve miyim ameliyatı olmam gerekti o dönemde. Zaten geçmemişti antibiyotik ve fitil ile operasyon sırasında dr yaktı canım

Rahim Ağzında Yara böyle bir makale var okumanızı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back