Saol kardeşim sana da çok geçmiş olsun.. Peki yara varken ilişkiye girilir mi? yara olduğunu öğrendiğimden beri giremiyorum ilişkiye.. bi de işlemden sonra bir ay yasak sanırım.. ayıptır söylemesi eşim belli etmese de bu duruma üzülüyor.. olur mu sizce?
Ilişkiye girebiliyorsun ama biraz canın açıyor benim yaram sol tarafta rahim girişindeydi kanama ve yanma oluyordu ilişki sonrası,
Yarayı dondurduktan sonra 1 ay ilişki yasak demişti doktorum zaten vajinal fitil veriyor doktor...
Senin sağlığın için eşin azıcık dişini sıkacak yapacak bir şey yok.
Çok haklısın.. ayın 18 de adet oldum ve kanamam oldu kan pıhtısı geldi önce parçamı düşürüyorum ne dedim ama eriyip gitti her neyse sonra koyu yeşile döndü renk acaip yeşil öğleden sonra başladı öyle devam etti şimdi de baya kan ve pıhtı geliyor.. 27 sinde sonuç ne çıkacak ne olacak hayırlısıyla bekliyorum artık.. :S
Selamünaleyküm arkadaşlar..
Yaklaşık bir aydır doktora gidip geliyorum.. Doktorum rahimde yara oldugunu söylemişti ve bugünde smear sonucunu alacaktım ama daha çıkmamış.. ayın 27'sinde bi daha gitcem.. Bugün yaranın yakılması gerektiğini söyledi korkuyorum nasıl olacak ne olacak.. Arkadaşlar ne yapcağımı bilmiyorum yakılması için uyuşturma yapılıyor mu bi bilginiz var mı? Bi de cinsel ilişkiye yara varken girilir mi? doktora sormayı unuttum.. bilen veya yaşayanlar varsa sormak istedim.. düşüklerden sonra bu şekilde operasyon olacağını bilmek moralimi bozuyor..
Yara tekrarlar mı bütün sorunum biter mi bilemem ama hamile kalmak istiyorum.. Allah'ın izniyle.. İnşallah.. Tüm isteyenlerle beraber inşallah..
merhaba gül, bende de var aynı dert bir şey soracam dondurma işleminde çok can yanıyor mu ağrılı mıKonuyu yeni gordum oncellikle gecmis olsun. Rahim agzinda yara bende de vardi gecen sene temmuz ayinda dr um dondurma islemini uygun gordu. Ben once cocuk yapmaya karar verdigim icin dr a gitmistim. Smear testi falan yapti sonucunda yara oldugunu soyledigini fitil tedavisi yapti 15 gun fitil kullandim bitince kontrole gittigimde yaranin kuculdugunu soyledi bi 15 gun daha fitil uyguladim ( bu arada iliski yasak oldugunu soyledi). Yeniden kontrole gittim yaramin gecmedigi halen kuculup durdugunu soyledi ve donduracagani soyledi yakmayi onermem dedi. 3 dk lik bi islemdi hatta dondururken ekranda izletti.Dondurma isleminden sonra 3 hafta iliski yasak deniz yasakti 3 hafta sonra yeniden kontrole gittigimde gecmisti. 2 ay sonra da hamile kaldim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar ne yaptın yaktırdın mı çok geçmiş olsun çok acıyor mu nasıl oluyor anlatır mısınHamdolsun temiz çıktı smear sonucu.. Pazartesi yarayı yaktırcam.. Bi fitil verdi pazar akşamı yatmadan önce koycakmışı sabah aç ya da tok olsan farketmez dedi saat 2 de yakılacak.. Korkuyorum.. yakılacak yeri elbet uyuşturur o değil de bi aletle açması canımı çok yakacak diye korkuyorum.. Özür dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?