• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzımda yara olduğundan şüpheleniyorum. Yardımcı olur musunuz?

soruyorumorg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
4
0
6
Faydalı fikirlerlerinizi okudum ve bu siteye yeni üye oldum. Adetim dün bitti. Hayatımda ilk defa Tampon kullandım. Az kullanmak lazımmış, bilmediğim için günde 2-3 Tampon kullandım. Tamponu kullandığımdan beri vajinamda ağrı var. Adetim bittiği halde yatağımda kan gördüm. Hamilelik belirtileri de yaşıyorum. Üstüne görme olabilir mi? Rahim yarası kanamasını adet kanı sanmış olabilir miyim?

Faydalı fikirlerlerinizi okudum ve bu siteye yeni üye oldum. Adetim dün bitti. Hayatımda ilk defa Tampon kullandım. Az kullanmak lazımmış, bilmediğim için günde 2-3 Tampon kullandım. Tamponu kullandığımdan beri vajinamda ağrı var. Adetim bittiği halde yatağımda kan gördüm. Hamilelik belirtileri de yaşıyorum. Üstüne görme olabilir mi? Rahim yarası kanamasını adet kanı sanmış olabilir miyim?
Rahimde yara olsa bile çok kanama olmaz tuvalete girdiginde fark edersin bende senelerdir yara vardı ilişkide agrı oluyordu akıntı çok şükür dondurdum ve bidaha olmadı ayrıca tampon çok kullandıgın zaman mantar oluyor dikkat et bence kullanırken

o kadar tıbbi ve o kadar spesifik bir sorun ki doktordan başkası cevap verse vebal alır o kadar diyim..

Doktora gitmek daha kolay değil mi?

Tampon doğru kullanıldığında ağrı yapmaz, hissetmezsiniz bile. Muhtemelen yerleştiremediniz, ben de ilk kullandığımda yanlış yerleştirmiştim bir süre. Günde iki üç tampon kullanılabilir. Tamponun rahim ağzında yaraya sebep olması mümkün değildir. Sadece çok uzun süre tutarsanız mantara sebep olabilir.

Back