Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kargunesi cnm ne yapiyim bir an once hamileler bitsede hamilelik haberi alinacaklara gecelim onlar sonda ..
Pasam kiz seni eklerler cnm adami iyi besle bu ay cevizli sucuk yedir ayyy cok kotu bi durum ben esime ilk defa hamile kaldigim ay aldim yesin diye o.yemeye basliyinca beni gulme krizi tutardi :))))
Ayy ne guldum:))

Kargunesi cnm ne yapiyim bir an once hamileler bitsede hamilelik haberi alinacaklara gecelim onlar sonda ..
Pasam kiz seni eklerler cnm adami iyi besle bu ay cevizli sucuk yedir ayyy cok kotu bi durum ben esime ilk defa hamile kaldigim ay aldim yesin diye o.yemeye basliyinca beni gulme krizi tutardi :))))
Ayy ne guldum:))

:53::53::53:ay halini düşünemiyorum yeminle:60::60::60::60:sen beni görseydin keç boynz pekmezi havç sy adam bıkmıştı o önce ben arkada:60::60:itiraz yok bu biticek derdim çocuk gibi şimdide diyorum bebege vesile olalım gene başlarım vallahi al atarım çöpe dedi :60::60:aman olan olr olmayan olmaz ne yapcez:18::18:rabbim ne veririse hayırlısını versin şaka bir yanada 24 sonra sizinim kızlar bu hafta gene kaynanama gidicem cmartesi çeyizler gelicek temizlik vs var paşa gülün suç ney:14::14:

Asıl süper olan sensin listeleri hazırlamak, eksik olan duaları tamamlamak, artı riskli haftalarda olmana rağmen kendini liste sonlarına bırakmak. Allah razı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... Bu arada hakkını helal et lütfen

sağol canım.varsa helal olsun seve seve yapıyorum inş. hepimiz sağlıcakla atlatırız şu dönemi ve bebişlerimizi kucaklarız

ıyı aksamlar kızlar dualarınız kabul olsun ınsalla
merry cım sanada ayrıyetten ıyı akşamlar

19asos03 İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 11 MART PAZARTESİ SAAT 21:00 A KADAR

efulim------------------ 200
enny .......................200 okudu
gurbetçii --------------350 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------300 okudu
mulbery ...................250 okudu
melek18-----------------250
merra1.......................344
mumudihaba------------200
Sibel_duru---------------200
svly88.........................200
bade81-------------------100
feryal37------------------400
mmery--------------------50 okudu
paşam---------------------100
regrete------------------- 50
sutanesi 1982------------- 200

Chnb……………................ 250
Hidennisko………............ 50
Metal………..................... 100
Hapykelebek ……………...... 250
eylülgülü ....................... 100

Asos için tefriciyeyi tamamladım.Allah'ım kabul etsin inşallah.Peygamberimiz yüzü suyu hürmetine bizi sağ sağlim vaktinde bebişlerimize kavuştursun::)AMİN.

19asos03 İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 11 MART PAZARTESİ SAAT 21:00 A KADAR

efulim------------------ 200
enny .......................200 okudu
gurbetçii --------------350 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------300 okudu
mulbery ...................250 okudu
melek18-----------------250 okudu
merra1.......................319 okudu
mumudihaba------------200
Sibel_duru---------------200
svly88.........................200 okudu
bade81-------------------100
feryal37------------------400 okudu
mmery--------------------50 okudu
paşam---------------------100 okudu
regrete------------------- 75 okudu
sutanesi 1982------------- 200

Chnb……………................ 250 okudu
Hidennisko………............ 50 okudu
Metal………..................... 100 okudu
Hapykelebek ……………...... 250 okudu
eylülgülü ....................... 100

canlar bu liste tamamlandıktan sonra mulbery için liste yapacağım daha sonra arada bir tane hamilelik müjdesi bekleyen arkadaşlarlar için okuyalım diyorum ne dersiniz
hamilelik müjdesi beklenen arkadaşlardan çalışmalara başlayan yada tüp bebek tedavisine başlayacak olan kim var yakın zamanda ilk ona okuyalım.
bana özelden de yazabilirsiniz listeyle ilgili bir isteğiniz olursa
herşey sizin için fıstıklar yeter siz mutlu olun hepinizin gönlü olsun:))

Asos arkadaş için 100 tefriciye okudum..Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım...

Back