canım inş. en kısa zamanda duaların kabul olur,önce göbişin sonrada kolların dolar
Regrete icin 250 tane okudum.
Rabbim en kisa zamanda hamilelik ve saglikla kucagina alacagi bir evlat nasip etsin.
Kargüneşi çok tşk ederim hepimizin kalbindeki dilekleri kabul olsun inşallahRegrete için 300 dua okudum. Allah en kısa zamanda dileğini kabul eder inşallah
Canım benim çok tşk ederim Allah kısmet ederse aynı zamanlara geleceğiz gibi görünüyor :)) 2 yılı geçti birbirimize destek oluyoruz inşallah burda HAMİLEYİM yazdığımız sonrada sağlıkla doğum yaptık yazdığımız günler gelir cnm :)))
Melek,çok tşk ederim cnm Hepimize olsun bu güzel dualar inşallah :)
Badecim ,çok tşk ederim cnm Senin bebişde zamanında sağlıkla doğdun hayırlı evlat olsun inşallah
Âmin canım Çok tşk ederim :) çok mutlu oldum :)))) Duygulandım İnan
REGRETE İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 13 NİSAN CUMARTESİ SAAT 21:00 A KADAR
gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------524 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
feryal37------------------250 okudu
mmery--------------------100
regrete------------------- 500
umudum------------------50
Chnb ................ 500
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................400 okudu
Saftunç.........................20
uatndım bak şimdi daha dur senle hamile kalıcez sen ban ben sana sataşıcez birde aynı hastanede dogrunca temem bu iş dr bir hayal ediyim hasıl oluyormuş anacım sen bebegide kucagıma vermezsin he yeni dogdu diye hele bir yap
dilerim rabbimden gönlünden ne dilek murad geçiyorsa onu yaşatsın yaradan sende dün beni aradıgında bende çok dygulandım dün telefonlarım hiç drmadı nede çok sevenim varmış
Regrete için 50 okudum, Allah kabul etsin,bebişi göbüşe gelsin sağlıkla zamanında doğsun inşallah
100 okudum Allah kabul eylesin. Yüce Mevla tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin.
Regrete için 20 okudum Allah kabul etsin en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalsın birlikte hamile hamile dolaşalım devre olalım :)Sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşalım..
Regrete için 500 tane tefriciye okudum Allah kabul etsin bu ay ya da mayısta güzel haberler versin inşallah... Amin...
bende okudum allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun regrete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?