Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim benim tefriciyeyi bitirdim allah kabul etsin yarin chnb ye baslicam oda pazar gunu biter kismetse onuda okundu kabul edebilirsin

Chnb icin biraz gec kaldim canim ama ben anneme sordum bir hafta icinde 4444 un tamamlanmasi lazim dedi bende ondan pazar biter dedim ama yine sizede sorayim bir sorun olursa yarin gece hepsini bitirmeye calisayim

Canım sağ olasın. Eğer mümkünse cumartesi akşama kadar okursan sevinirim pazar sabh sınav var:)) zorlanırsan ben tamamlarım canım yorma kendini işlerin varsa...

Arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Eşim benim yüzümden 2 sınava giremedi birinde 9 artı 3 te kanamam oldu hastanede yattım sınav Adanadaydı gidemedi bırakıp. Bu sefer de 18 kasımdaydı 14 kasımda doğum yaptım yine Adanaya gidemedi... Umarım bu sefer geçer de artık bu gurbetlik biter:)

Metalin kuzeni Emine için 250 tane okudum Allah kabul etsin...

Canım sağ olasın. Eğer mümkünse cumartesi akşama kadar okursan sevinirim pazar sabh sınav var:)) zorlanırsan ben tamamlarım canım yorma kendini işlerin varsa...

Canim ben bugun 50 tane okuyabildim daha 150 falan anca okurum heralde ama tamamlamaya calisirim bugun madem sinavin var kusura bakma gec kaldim

Arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Eşim benim yüzümden 2 sınava giremedi birinde 9 artı 3 te kanamam oldu hastanede yattım sınav Adanadaydı gidemedi bırakıp. Bu sefer de 18 kasımdaydı 14 kasımda doğum yaptım yine Adanaya gidemedi... Umarım bu sefer geçer de artık bu gurbetlik biter:)

inş. canım allah gönlünüze göre versin

Canim ben bugun 50 tane okuyabildim daha 150 falan anca okurum heralde ama tamamlamaya calisirim bugun madem sinavin var kusura bakma gec kaldim

canım 150 mi kaldı zorlama kendini okuyamazsan de okurum bende 10 tane de okusan yeter. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...

merra sağ ol gülüm...

kızlar yeni listeyi kimin için yapalım...
emeği geçenlerden hidenisko ve eylülgülü vardı.başka aklınıza gelen var mı kimsenin hakkı geçmesin.listede emeği olan herkese okunsun sonra da isteyenlerle liste de olmayıp da okunmasını istedikleriniz varsa onlara devam edelim...

CHNB İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 4 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

enny ------------------250 okudu
gurbetçii --------------400 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------250 okudu
mulberry --------------200 okudu
merra1-----------------444 okudu
sutanesi-----------------250 okudu
mumudihaba-----------250 okudu
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------300 okudu
svly88.........................300 okudu
feryal37------------------250 okudu
mmery--------------------100 okudu
regrete------------------- 100 okudu
umudum------------------250

Chnb……………................ 250 okudu
Metal………..................... 100 okudu
hidenisko-------------------50 okudu

hidenisko
canım yazını yeni gördüm bundan sonraki listeyi ablana yapalım pazar listeyi yayınlarım o da niyetini yapsın namazını kılsın.
rabbim ablanın gönlüne göre versin inş.

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

(METALİN KUZENİ) EMİNE İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 7 NİSAN PAZAR SAAT 21:00 A KADAR

enny ------------------250
gurbetçii --------------400 okudu
kargunesi------------- 300
19asos03--------------300
mulberry --------------200
merra1-----------------444 + 150
sutanesi-----------------250
mumudihaba-----------100
melek18----------------250
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
feryal37------------------250
mmery--------------------100
regrete------------------- 50
umudum------------------50

Chnb……………................ 250 okudu
Metal ve Emine............ 500

kızlar 2 gündür evim kalabalık yatılı misafirlerim var gözümden kaçan bişey olursa beni uyarım,özelden de yazabilirsiniz.çok yoğun ilgilenemedim

canım 150 mi kaldı zorlama kendini okuyamazsan de okurum bende 10 tane de okusan yeter. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...

merra sağ ol gülüm...

Canim 200 tane okudum 50 kaldi istersen oku ben bugun tamamlayamicam cok uykum geldi sen okursan 50 yi haber ver cunku yarin okurum ben sen okumazsan

EMINE icin 250 tane okudum.
Allah kabul etsin.

Rabbim en kisa surede hayirli hamilelik nasip etsin insallah.

MERRA. Ben chnb nin tefriciyesinden payima dusenden 200 tane okudum 50 kaldi onuda chnb kendisi okuyacakti oda muhtemelen okumustur bana dusen 250 tamamlanmis oldu allah kabul etsin

Back