Metalin kuzeni emine icin okudum rabbim kabul eylesin insallah tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah
Âmin
Allah razı olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metalin kuzeni emine icin okudum rabbim kabul eylesin insallah tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah
Metalcim kuzenin emine için okudum tefriciyeyi..rabbim en kısa zamanda bebeğini onlara bağışlasın.Amin.
Canim benim tefriciyeyi bitirdim allah kabul etsin yarin chnb ye baslicam oda pazar gunu biter kismetse onuda okundu kabul edebilirsin
Chnb icin biraz gec kaldim canim ama ben anneme sordum bir hafta icinde 4444 un tamamlanmasi lazim dedi bende ondan pazar biter dedim ama yine sizede sorayim bir sorun olursa yarin gece hepsini bitirmeye calisayim
Canım sağ olasın. Eğer mümkünse cumartesi akşama kadar okursan sevinirim pazar sabh sınav var:)) zorlanırsan ben tamamlarım canım yorma kendini işlerin varsa...
Arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun. Eşim benim yüzümden 2 sınava giremedi birinde 9 artı 3 te kanamam oldu hastanede yattım sınav Adanadaydı gidemedi bırakıp. Bu sefer de 18 kasımdaydı 14 kasımda doğum yaptım yine Adanaya gidemedi... Umarım bu sefer geçer de artık bu gurbetlik biter:)
Canim ben bugun 50 tane okuyabildim daha 150 falan anca okurum heralde ama tamamlamaya calisirim bugun madem sinavin var kusura bakma gec kaldim
canım 150 mi kaldı zorlama kendini okuyamazsan de okurum bende 10 tane de okusan yeter. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
merra sağ ol gülüm...
canım 150 mi kaldı zorlama kendini okuyamazsan de okurum bende 10 tane de okusan yeter. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
merra sağ ol gülüm...
Canim 200 tane okudum 50 kaldi istersen oku ben bugun tamamlayamicam cok uykum geldi sen okursan 50 yi haber ver cunku yarin okurum ben sen okumazsan