Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bade kusura bakma ben bilmiyordum önce sana okuyalım hem buaralar başka sıkıntıların da varmış canım hastaneye gidip geliyormuşsunuz allah yardımcınız olsun.
evet kızlar melekten sonra badeye okuyalım inş.
chnb maşallah kız sana herkesi biliyorsun:) eee akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.uyardığın için sağol
Estağfurullah ne kusuru canım..Pek dile getirmiyorum..korunmayı bıraktığımda yazmıştım sadece..Bir daha konuşulmadı..Normaldir bilmemen.Sitres yapmamak için bu konu hakkında pek yazmadım..Çünkü insan ister istemez sitres yapıyor..Korunmayı bırakmadan önce adetlerim 30 günde bir düzenli olurken,bıraktığım aydan itibaren 35 güne çıktı2 aydır 35 günde oldum..Demekki dedim kafama takıyorum ben bu işi..Zamana bıraktım halbuki..Ama bilinç altında korkular,endişeler varki adette aksamalar başladı..Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin..Hamilelerede vakitlice kucaklarına almayı..Duam bu..
Merra cnm okumadiysan senden 22 tanesini aliyim
Arkadaslar happy hic yazmiyor ama aramizda kendisiyle gorusen var anladigim kadariyla
Bebegi nasilmis
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.merak ediyorum ne zamandir
Arkadaslar happy hic yazmiyor ama aramizda kendisiyle gorusen var anladigim kadariyla
Bebegi nasilmis
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.merak ediyorum ne zamandir