Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bade kusura bakma ben bilmiyordum önce sana okuyalım hem buaralar başka sıkıntıların da varmış canım hastaneye gidip geliyormuşsunuz allah yardımcınız olsun.

evet kızlar melekten sonra badeye okuyalım inş.
chnb maşallah kız sana herkesi biliyorsun:) eee akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.uyardığın için sağol

Estağfurullah ne kusuru canım..Pek dile getirmiyorum..korunmayı bıraktığımda yazmıştım sadece..Bir daha konuşulmadı..Normaldir bilmemen.Sitres yapmamak için bu konu hakkında pek yazmadım..Çünkü insan ister istemez sitres yapıyor..Korunmayı bırakmadan önce adetlerim 30 günde bir düzenli olurken,bıraktığım aydan itibaren 35 güne çıktı:(2 aydır 35 günde oldum..Demekki dedim kafama takıyorum ben bu işi..Zamana bıraktım halbuki..Ama bilinç altında korkular,endişeler varki adette aksamalar başladı..Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin..Hamilelerede vakitlice kucaklarına almayı..Duam bu..

Melek arkadaşım için 100 tefriciye okdum..Şifa olsun inşallah..Rabbim vakitlice bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Amin.

Estağfurullah ne kusuru canım..Pek dile getirmiyorum..korunmayı bıraktığımda yazmıştım sadece..Bir daha konuşulmadı..Normaldir bilmemen.Sitres yapmamak için bu konu hakkında pek yazmadım..Çünkü insan ister istemez sitres yapıyor..Korunmayı bırakmadan önce adetlerim 30 günde bir düzenli olurken,bıraktığım aydan itibaren 35 güne çıktı:(2 aydır 35 günde oldum..Demekki dedim kafama takıyorum ben bu işi..Zamana bıraktım halbuki..Ama bilinç altında korkular,endişeler varki adette aksamalar başladı..Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin..Hamilelerede vakitlice kucaklarına almayı..Duam bu..

hakkında hayırlısı olsun canım. inş en güzel zamanda en güzel şekilde olur herşey

MELEK18 İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 21 MART PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

efulim---------------- 200
enny ------------------250
gurbetçii --------------400 okudu
kargunesi------------- 300
19asos03--------------250 okudu
mulberry --------------250 okudu
merra1-----------------444
sutanesi-----------------250
mumudihaba-----------250
melek18----------------300
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................250
feryal37------------------250
mmery--------------------50
regrete------------------- 50 okudu

Chnb……………................ 250
Metal………..................... 100 okudu
Hapykelebek ……………...... 250

melek için 150 okuyabıldım RABBİM kabul etsın

kızlar bılıyorsunuz yarın serklajım var korku ve endişe karışık işte dualarınızda benı unutmayın lütfen

eger daha fazla okuyabılırsen yazarım

mumudihaba nin okuyamadigi 100 ben okurum beni okumus sayin 1 saate biter insallah

bu arada arkadasim mumudihaba rabbim yardimcin olsun insallah

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Dillerinize sağlık.Niyetlenirken hepimiz için güzel şeyler diledim.Allah'ım kabul etsin inşallah.Yavrularımıza sağlık sıhhat versin,sağlıklı sıhhatlikucağımıza alalım.Sıralı bir şekilde doğuralım.Eğer eksik varsa tamamlarım.Haber verin...Sizi seviyorum.iyiki varsınız.Siz olmasanız bu süreci atlatmakta çok zorlanırdım.Bana umut oldunuz.Azminiz ,sabrınız beni kendime getirdi.İnşallah Rabbim hiçbirinize acı ızdırap vermesin
,yüzünüz hep gülsün:)

kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------250 + 100 okudu
merra1-----------------444 okudu
mumudihaba-----------150 okudu
melek18----------------300 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................250
feryal37------------------250
mmery--------------------50
regrete------------------- 50 okudu

Chnb……………................ 250 okudu
Metal………..................... 100 okudu
Hapykelebek ……………...... 250 okudu

Arkadaslar happy hic yazmiyor ama aramizda kendisiyle gorusen var anladigim kadariyla

Bebegi nasilmis

Bilgisi olan yazarsa sevinirim.merak ediyorum ne zamandir

Arkadaslar happy hic yazmiyor ama aramizda kendisiyle gorusen var anladigim kadariyla

Bebegi nasilmis

Bilgisi olan yazarsa sevinirim.merak ediyorum ne zamandir

chnb ile konuştum ondan öğrendim ben de hastanedelermiş.bebekte bazı komplikasyonlar oluşmuş erken doğumdan dolayı ama sesi iyi geliyormuş.allah yardımcıları olsun tez zamanda çıkarlar sağlıklı bir şekilde inş.

kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------250 + 100 okudu
merra1-----------------444 okudu
mumudihaba-----------150 okudu
melek18----------------300 okudu