Merhaba. Benim 21 haftalıkken kan geldi doktora gittim 2 cm açıklığın var dedi. Bebeğin kesesi rahim ağzında duruyordu. Bu yüzden dikemeyiz riskli dedi. Acil hastaneye yatış yapman lazım dedi. Bebek yan yattığı için şansımız var baskı yapmıyor doğum için dedi. Hastaneye yattım. Progestan kalçadan iğneyle yaptılar. Serum ve antibiyotik verdiler. Sonra progestanı kesip endol fitil verdiler. Serum ve antibiyotik devam. Hep yattım sadece tuvalete kalkıyordum. Bir sabah tuvalete kalktım ve bebeğin eşi elime geldi yani dokundum resmen. Hemen yattım ebe geldi ve geri ittirdi eşini. Doktor geldi açıklığın tamamlanmış dedi yani tamamen açık artık hiç kalkmayacaksın dedi. Ara ara kan geliyor. Sancım falan da yok. Ama tamamen açıklığım var bebek hala yan yatıyor. Şimdi de bebek benden az besleniyormuş. Karnımda ölme riski varmış. İstersen sezaryenle alabiliriz yaşaması için herşey yapılır ama 23 haftalık olduğu için çok zor yaşaması dedi. Bana sorarsan karnında ne kadar dursa kâr dedi karnında dursun doğmasını bekleyelim 24 haftalık olsa yaşama şansımız olur dedi. Bende karnımda bekliyorum. Şuan 23 hafta 2 günlük. Benim durumum için doktor hiç umutlu konuşmuyor daha fazla durmaz diyor.. 24 hafta olursa şansımız olabilir diyor. Bir yandan karnımda beklerkende kaybetme ihtimalimiz de var..Bir umut başına bu tarz şeyler gelenlerle konuşmaya çalışıyorum. Başına benzer durum gelen var mı?