Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nbl gold probiyotik takviye kullandim, bide probiyotik in ise yaramadığı yerde toz bi ilac vermisti onu kullanmistim. Magnezyum a basladiktan sonra da kabizlik yasamadim

Nbl gold probiyotik takviye kullandim, bide probiyotik in ise yaramadığı yerde toz bi ilac vermisti onu kullanmistim. Magnezyum a basladiktan sonra da kabizlik yasamadim
Magnezyum kullanıyorum İnş bende olmam ya elimde şurubum var Allah tan çok sık kabız olduğum için Bi de 1 haftadır günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum geçen hastaneden çıkıp eve gelince tam hapı yuttum 2 dk sürmedi kustum tekrar o hapı yutmadım gece yutarsam son 1 hapım kalıyor acaba onu da sabah yutsam zararı olur mu ki

Bilmiyorum doktor bilir onu bol su içince ve mg kullaninca cok azalıyor rahat olun.

Ben mi çok pimpirikliyim korkmalımıyım acaba alttan iğne batırıyorlar gibi bugün ağrı oldukça akıntı geliyor o da hafif kahverengi gibi başına gelen varsa Bi söylesin 1 hafta oldu bugün serklaj olalı

Fistülünle ilgili bilgi almak istemiştim küçüldüğünü nasıl anladın

İğne batması hafta ilerledikçe bende de çok oluyordu burda başka arkdaşlara sordugumda herkes yasiyodu. Serklajdan sonra kanamam genelde 3-4 gun hafif leke seklinde oluyordu sonra bian da kesiliyordu. Akinti progestan fitilden de oluyor ama seffaf su gibi olur. İnsallah sag salim kavusuruz hepimiz

Benim progestanı kesti doktor tek pruloton depot kullanıyorum haftada 1 kabız olacağım sanırım ya duphaloc içsem kaç cc içmem gerek acaba zorlama demişti doktor

Benim progestanı kesti doktor tek pruloton depot kullanıyorum haftada 1 kabız olacağım sanırım ya duphaloc içsem kaç cc içmem gerek acaba zorlama demişti doktor
Onu hic kullanmadim, ben kabiz oldugumda gliserin kansuk fitil aliyordum. Ve her sabah ac karnina kuru erik kompostosu iciyordum,cok rahat ettiriyor. Magnezyum kullaniyomusunuz? Progestani kesmesi garip geldi acikcasi ama daha iyi bilir tabi doktor.

Onu hic kullanmadim, ben kabiz oldugumda gliserin kansuk fitil aliyordum. Ve her sabah ac karnina kuru erik kompostosu iciyordum,cok rahat ettiriyor. Magnezyum kullaniyomusunuz? Progestani kesmesi garip geldi acikcasi ama daha iyi bilir tabi doktor.
Magnezyum kullanıyorum evet kabızlık için de bişey yazmadı şurup benim elimde vardı bilmiyorum progestanı herkes kullanıyor benimkini anlamadım

Magnezyum kullanıyorum evet kabızlık için de bişey yazmadı şurup benim elimde vardı bilmiyorum progestanı herkes kullanıyor benimkini anlamadım
Devlet hastanesine gidiyorsaniz malesef bu konuda onlar yetersiz kaliyor aci sekilde tecrube ettim. Bilgilendirme, istediginde ulaşma imkanin da olmuyor. İyi bi doktor bulmaya calişin perinatoloji doktoryla goruşun onlar daha iyi ilgileniyor. Gebe kaldiğim ilk muayeneden doguma kadar devam edicem ben mesela, ek olarak proluton depot haftalik, magnezyum ve kasilma ilaci da kullanicam.

Aynen devlette peritonologa takip ettiriyorum ulaşmak zor bişey olursa gel dedi ama perşembe kontrolüm var olmazsa erken giderim

Canım amin Allah hepimize şifa versin inşallah çözümü çaresi olmayan bir şey çıkmayacak ben 21. Haftamda düşük yaptıktan 1.5 ay sonra kadar kanamam bitince smear testi yaptırmıştım ve hpv pozitif olduğumu öğrendim sonra sürekli kanser miyim diye korkarak 1-2 ay geçti biyopsi filan yaptılar şükür şimdilik temiz çıktı ama senin hissettiklerini anlayabiliyorum korkma inşallah güzel haberler alacaksın bizi de mutlaka bilgilendir

Çok geçmiş olsun Benimde smear henüz çıkmadı. 10 gün boyunca 2 gün arayla doktor kontrolüne gidip geldim. Cytotec diye bir ilaç verdi kullanıkdça kanamam arttı. 3 gün önce kesildi fakat muayeneye gittiğimde hala içerde var dedi. Böyle üzüm taneleri gibi görüntü var. Bu arada bebeğin plesantası rahim dokusuna yapışıktı benim. Ona bağladı muhtemelen plesanta parçası dedi. Bir daha kanaman olunca yine gel aynı ilaçtan vereyim rahimdekiler iyice atılsın dedi. Patolojiye örnek alıp yollamak istemiyorum dedi. Kötü bir şey olmadığı kanısındayım dedi. Mol gebelikten şüphelendi önce de beta hcg negatif çıkınca onu eledik. İnşallah hayırla sonuçlanır

M Mcz
canım nasılsın bebek nasıl

Azalıp tekrar mı çoğaldı
Bir ara tam umutlandım dedim bitiyor herhalde Dün sonum hastane de bitti baktım son bşr haftadır çok ıkınıyor biogia kullanıyorum ama çokta etkisini göremedim doktor demesin mi ek gıda dan sonra da biraz kabızlık başlar bir yaşın da da gider düşüp bayılacaktım

Canm senin bebiş kaç aylık ki? Ek gıdaya başladın mı? Bizim cuma günü 3 aylık ama erken doğdu diye başka hesap var. Dr öyle hesaplamıyır ama bilmiyorum. İnşallah geçer göbeği şişti kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…