Kızlar bebeklerimizi burada birlikte bekledik, haftalarca yazıştık. Ben yaklaşık 3 ay önce bebeğime kavuştum herşey bitti kötü günler sona erdi diyordum. Fakat son 3 haftadır kanamam var. Önce adet oldum sandım paniklemedim. Kesilip geri başladı, şuan da damla damla devam ediyor. 2 ayrı doktora gittim. Biri hastanen doktoru dedi ki rahim zarında düzensizlik var kanama devam ederse hiterpskopı yapılmalı. Diğeri kendi doğum doktorum o da smear örneği aldı. Şuan pinpiriklenmeyelim 2 ihtimal olabilir diye düşünelim dedi. Birincisi içerde plesanta parçası kalmış olabilir dedi ki doğumdan 15 gün sonra kontrol ettirmiştim temizdi içerisi. 2.ihtimal de yeniden bir hamileliğe hazırlanıyor olabilir rahmin dedi. Ama hastanede beta hcg bakıldı 0.61 çıktı yani negatif ve korunuyoruz. Rahimde beyazlıklar gördü anlamlandıramadım bunu dedi. Rahim kalınlığı da 15 mm görünüyordu. Normali 7-14mm arasıymış araştırmama göre. Cytotec diye bir hap verdi içerde kalan birşey varsa söksün atsın diye. Yarın kontrole gideceğim korkuyorum
smear sonucunun çıkması da 15 günü bulurmuş. İnternette araştırdıkça psikolojik olarak yıprandım.. Rahim kanseri bile olabilir diyor.. Çok korkuyorum daha bebeğime doyamadım ben.. Lütfen çok dua edin lütfen herşey yoluna girsin. Uykularım kaçıyor düşünmekten. Allahım ben dahil Şafi ismiyle ihtiyacı olan herkese şifa versin inşallah