- Konu Sahibi hidennisko
-
- #107.161
Dktora götür istersen o daha iyi tanı koyar burnu kapalıysa aç sürekli emmesini etkilemesin azıcık kilo aldı mı toparladı mı birazMama vermiyorum, göğsüme yatırıp alıyorum kanguru yapar gibi. Omzuma alınca burnu kapanıyor. Ağlamıyor ama değişik bir ses çıkarıyor ve ayakları sürekli karnına doğru çekiyor
Burun spreyi verdi dr günlük 2 defa kullanıyoruz sıkıp içini çekiyorum.Dktora götür istersen o daha iyi tanı koyar burnu kapalıysa aç sürekli emmesini etkilemesin azıcık kilo aldı mı toparladı mı biraz
İnş canım benim açmazsa sprey markası verim ben çok çektşm tıkanıklıktan emmiyordu bileBurun spreyi verdi dr günlük 2 defa kullanıyoruz sıkıp içini çekiyorum.
Haftalık gramlarla takip ediliyor ay sonunda 1 kilo alması gerek dedi dr bakalım inşallah alır da biraz ele avuca gelir
Verebilirsin marka aklımda bulunsun bende ki de güzel. Biraz pahalı sendeki iyiyse bir dahakine onu alırımİnş canım benim açmazsa sprey markası verim ben çok çektşm tıkanıklıktan emmiyordu bile
Kids xlearVerebilirsin marka aklımda bulunsun bende ki de güzel. Biraz pahalı sendeki iyiyse bir dahakine onu alırım
Sağol canım bakayım birKids xlear
Senin ki ne canımSağol canım bakayım bir
Bu arada bebiş kızmıydı ismi neSenin ki ne canım
Sterimar yazıyor üzerinde.Senin ki ne canım
Oy maşallah adınca yaşasın inş sütün geldi miSterimar yazıyor üzerinde.
Erkek canım adınıda Miraç koyduk
Amin inşallah sağol evet çok şükür azda olsa geliyorOy maşallah adınca yaşasın inş sütün geldi mi
Hep öyleydik zamanla artıyor içsin şifa olsun miniğeAmin inşallah sağol evet çok şükür azda olsa geliyorilk 3 gün yok denecek kadardı
Yanında sade neskafe olsun ayılınca içersin, ilk ayağa kalkınca ağrın olucak ama dik yürümeye çalış yürüdükçe geçecek ağrıların.Kızlar cuma günü Allah izin verirse sezeryan doğum yapacağım var mı tavsiyeleriniz?
Yanında sade neskafe olsun ayılınca içersin, ilk ayağa kalkınca ağrın olucak ama dik yürümeye çalış yürüdükçe geçecek ağrıların.
Bol bol dua et birdeAllah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bizi de haberdar et
Aaa benim oğlumun adı da MiraçSterimar yazıyor üzerinde.
Erkek canım adınıda Miraç koyduk
Ayağa kalkış ilk gün zor oluyor ve ilk hafta dikişlerim aşırı ağrıdı. ben ilk gün yeterince kahve ve su içmedim çok ağrı oldu. tavsiyem çok sıvı tüket bir de bebek uyuyunca mutlaka uyumaya çalış. Hayırlı olsunKızlar cuma günü Allah izin verirse sezeryan doğum yapacağım var mı tavsiyeleriniz?
Yaa isimleriyle büyüsünler inşallahAaa benim oğlumun adı da Miraç
Teşekkür ederim sizin bebisi de Allah bağışlasınAyağa kalkış ilk gün zor oluyor ve ilk hafta dikişlerim aşırı ağrıdı. ben ilk gün yeterince kahve ve su içmedim çok ağrı oldu. tavsiyem çok sıvı tüket bir de bebek uyuyunca mutlaka uyumaya çalış. Hayırlı olsun
Benim bebekte bildiğin kolik bebek canımKolik olduğunu nasıl anlıyoruz? Bizim bebe de bacakları hep çekiyor kendine çok ufak diye omzuma koyup gazını alamıyorumkendini sıktıkça üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?