Kaç haftalık düşük yaptınızArkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?
20. Haftada, ikiz gebeliktiKaç haftalık düşük yaptınız
Maalesef perinatolog gözetimin de tekrar hamile kalın bende vardı ikinci de belli oldu maalesef ama ben öncesin de kendi kararımla dikiş attırdım dikişten sonra kısalma oldu anladık ki rahim ağzı yetmezliği varArkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?
Bi kadın doğum ile görüşün istersenizArkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?
Görüştüm ancak ikiz gebelikten olabilir, bir sonraki gebelikte rahim ağzını ölçmemiz gerek dedi. Sanırım gebelikten önce varsa da belli olmuyor. Ancak gebelikte kısalma meydana gelirse belli oluyor. Hayırlısı olsun diyorum artıkBi kadın doğum ile görüşün isterseniz
Cok tecrübeli doktorlar gebelik öncesinde anlayabiliyorGörüştüm ancak ikiz gebelikten olabilir, bir sonraki gebelikte rahim ağzını ölçmemiz gerek dedi. Sanırım gebelikten önce varsa da belli olmuyor. Ancak gebelikte kısalma meydana gelirse belli oluyor. Hayırlısı olsun diyorum artık
Başın sağolsun bildiğim kadarıyla ölçülmüyo benim de 21 haftalık kaybım oldu ama bi sebep bulamadım daha20. Haftada, ikiz gebelikti
Senin de başın sağ olsun. Nasıl oldu, açılma mı? Yoksa birden ağrılı mı düşük yaptınBaşın sağolsun bildiğim kadarıyla ölçülmüyo benim de 21 haftalık kaybım oldu ama bi sebep bulamadım daha
Yok benim suyum geldi 2 gün susuz yaşası sonra doğum olduSenin de başın sağ olsun. Nasıl oldu, açılma mı? Yoksa birden ağrılı mı düşük yaptın
Ben de randevu aldım reglim bitince gideceğim. İnşallah güzel haberler alırımYok benim suyum geldi 2 gün susuz yaşası sonra doğum oldu
Yeni mi oldu sizinBen de randevu aldım reglim bitince gideceğim. İnşallah güzel haberler alırım
6 sene olduYeni mi oldu sizin
Serklaj yapıldıktan sonra gebeliğiniz nasıl geçtiBende de vardı ikizlere hamileydim 13 haftada farkedildi hemen Serklaj yapıldı 35 haftada sorunsuz bir şekilde dogum gerçekleştirildi..
Yani sürekli yatar pozisyonda geçti cinsel ilişki tamamen yasak 7 ayında bebekler buyunce dikislerimde zorlanma oldu sürekli takipteydim zaten hafta 1 kontrole giderdim Protestan hap ayrıca igne falan derken çok sukur 35 haftaya yetistikSerklaj yapıldıktan sonra gebeliğiniz nasıl geçti
Çok şükür. Allah bağışlasınYani sürekli yatar pozisyonda geçti cinsel ilişki tamamen yasak 7 ayında bebekler buyunce dikislerimde zorlanma oldu sürekli takipteydim zaten hafta 1 kontrole giderdim Protestan hap ayrıca igne falan derken çok sukur 35 haftaya yetistik
Amin canım tesekurederim insaAllah Rabim olmayan herkese nasip etsinÇok şükür. Allah bağışlasınbakalım artık doktor bana ne diyecek. Hayırlısı
Öyle canım benim hayırlısı olsunGörüştüm ancak ikiz gebelikten olabilir, bir sonraki gebelikte rahim ağzını ölçmemiz gerek dedi. Sanırım gebelikten önce varsa da belli olmuyor. Ancak gebelikte kısalma meydana gelirse belli oluyor. Hayırlısı olsun diyorum artık
Merhaba canım evet belli olur rahim filmi çektirdim bende de varmış hamile kalırsam dikiş atılacakArkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?