- 21 Nisan 2015
- 47
- 8
- 37
-
- Konu Sahibi gubsemcinar
Dikiş alınırken ağrı sancı oldumu benimde bu cuma alınacak dikişim kızıma hamileyken oda normal doğumdu doğumda alınmıştı dikişim şimdi korkuyorumben rahim ağzı yetmezliğinden 22 haftalıkken erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettimdoktorumu değiştirdim. yalnız ben Bursa da oturuyorum doktorum ziya çetin. serklaj özel hastanede yapıldı. 2000 TL ödedim. doğum için başka bir doktora gittim. 36 haftada dikişim alındı. 38+6 da normal doğum yaptım.
Dikmende özel 19 mayıs hastanesinde baran hanım var ben çok memnunum serklajımı o yaptı çok memnun kaldım bu cuma dikişim alınacak tedirginim biraz 10 saniye sürmez dedi drum bilmiyorum ... fiyat olarakta çok bişey ödemedik 350..400 tldiMerhaba arkadaşlar.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğum yapan var mi?Ankara'da serklaj ve takip için hangi hastane ve doktoru önerirsiniz.
Dikiş kaçıncı haftanızda yapıldı.Daha önce kaybınız oldu mu.Bende Baran Hanıma da gidiyorum ilgi bir doktor.Perinatalog olmadığı için ve hastanede yoğun bakım ünitesi olmadığı için tereddüt ediyorum açıkcası.Gebelik süreciniz hakkında bilgi verebilir misinz.Cok zor zamanlar yaşadım.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bebeğimi kaybettimDikmende özel 19 mayıs hastanesinde baran hanım var ben çok memnunum serklajımı o yaptı çok memnun kaldım bu cuma dikişim alınacak tedirginim biraz 10 saniye sürmez dedi drum bilmiyorum ... fiyat olarakta çok bişey ödemedik 350..400 tldi
ben rahim ağzı yetmezliğinden 22 haftalıkken erken doğum yaptım ve malesef bebeğimi kaybettimdoktorumu değiştirdim. yalnız ben Bursa da oturuyorum doktorum ziya çetin. serklaj özel hastanede yapıldı. 2000 TL ödedim. doğum için başka bir doktora gittim. 36 haftada dikişim alındı. 38+6 da normal doğum yaptım.[/QUOTE=
Başınız sağolsun kaybnız için çok üzüldüm yeni bebeğinize de hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum.Benimde 23ç5 haftalık kaybım var
Ben 14 sene önce izmirde oturuyordum o dönemlerde 2 tane düşük yaşadım 4 aylık ve 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden ...sonra kızıma hamileydim başka bir dr anladı ve kızımda 3 aylıkken dikişim oldu.kızım 36 haftalık doğdu 40 dk küvezde kaldı sorun yaşamadım..dikişimi doğumda almışlardı...şimdiki hamileliğimde baran hanımı arkadaşım tavsiye etti tam hatırlamıyorum 13.haftamdı sanırım dikişim yapıldı ..benim erken doğum riskim oldu 5 aylıkken kanamam oldu 6 aylıkken kasılmalarım oldu şükür atlattım hep yattım memleketten kv geldi bize bakmak için..baran hanım erken doğum riskim olduğu için kasılmalarımda beni büyük doğuma yönlendirdi sağolsun..benim suyumda azdı birde ben kızımda dikişim olduktan sonra hiç sorun yaşamamıştım yaşım 23 dü ve her işi yapıyodum oğlumu bile kucağıma alıyordum 4 yaşındaydı ozaman...şimdi yaşım 36 olduğu için yaş çok etkiliyor.dikişin olduktan sonra korkma inan sorun yaşamadan doğumun olucak inşallah öyle hissediyorum.Dikiş kaçıncı haftanızda yapıldı.Daha önce kaybınız oldu mu.Bende Baran Hanıma da gidiyorum ilgi bir doktor.Perinatalog olmadığı için ve hastanede yoğun bakım ünitesi olmadığı için tereddüt ediyorum açıkcası.Gebelik süreciniz hakkında bilgi verebilir misinz.Cok zor zamanlar yaşadım.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bebeğimi kaybettim
Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler için. Allah kaybettiğin yavrularina rahmet yaşayan çocuklariba da hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Baran Hanim Zekai Tahire yonlendirirken doktor ismi mi veriyor yoksa direk su hastaneye mi git diyor.Zekai Tahirde hastanede tattin mi hic.Nasil bi tedavi uyguladilar.Rahim agzi jac cm kisaliyordi.Kaybettigim yavrumda o kadar çok yiprandimki tek hastane tek doktor olsun istiyorum. Bi yerdebaşlaka bir yere suruklenme düşüncesi geriyor.Allah razi olsun.Bana dua edersen çok memnun olurum.insallah söylediğin gibi olur.Rabbim bunu unutacak acılar vermesin.Ben 14 sene önce izmirde oturuyordum o dönemlerde 2 tane düşük yaşadım 4 aylık ve 5 aylık rahim ağzı yetmezliğinden ...sonra kızıma hamileydim başka bir dr anladı ve kızımda 3 aylıkken dikişim oldu.kızım 36 haftalık doğdu 40 dk küvezde kaldı sorun yaşamadım..dikişimi doğumda almışlardı...şimdiki hamileliğimde baran hanımı arkadaşım tavsiye etti tam hatırlamıyorum 13.haftamdı sanırım dikişim yapıldı ..benim erken doğum riskim oldu 5 aylıkken kanamam oldu 6 aylıkken kasılmalarım oldu şükür atlattım hep yattım memleketten kv geldi bize bakmak için..baran hanım erken doğum riskim olduğu için kasılmalarımda beni büyük doğuma yönlendirdi sağolsun..benim suyumda azdı birde ben kızımda dikişim olduktan sonra hiç sorun yaşamamıştım yaşım 23 dü ve her işi yapıyodum oğlumu bile kucağıma alıyordum 4 yaşındaydı ozaman...şimdi yaşım 36 olduğu için yaş çok etkiliyor.dikişin olduktan sonra korkma inan sorun yaşamadan doğumun olucak inşallah öyle hissediyorum.
Acimaz merak etmr kasma ama kendini.Dogumu Baran Hanim in orda mi yapacsksinBugün baran hanıma dikişimi aldırmaya gidicem ..doğum yaklaştı tedirginlik duyuyorum inşallah dikişim alınırken canım acımaz
Zekai tahire yönlendirirken dr ismi vermedi..kasılmam olduğunda oraya git dedi 6 aylıktım ozaman..erken doğum riski demişti 4 gün yattım fakat serklajdan dolayı sıkıntım hiç olmadı kanamamda kasılmalarımda serklaj dikişimle alakalı değildi ...içini ferah tut benimki yalancı doğum kasılmalarıymış dediğim gibi dikişimle ilgili hiç sorunum olmadı suyumun azlığıda hep sınırda halada sınırda .Allahım yardımcın olsun içini ferah tut benim içimden sende sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksın öyle hissediyorum hemde çok içten hissediyorum ..kızım serklajlı 36 haftalık doğdu sorunsuz hamileydim onda....bundada sıkıntılarım çok oldu down sendromlu dediler gatada çok ağladım baran hanım amniyo sentez yaptı temiz çıktı sonucum ..yaşım 36 yaş etkiledi stresli bir hamilelik yaşadım bazı sorunlardan dolayı ...sigara çok içtim 6 aya kadar... şükür atlattım hepsini ..dediğim gibi yaşadığım sıkıntılarda dikişimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadımÇok teşekkür ederim verdigin bilgiler için. Allah kaybettiğin yavrularina rahmet yaşayan çocuklariba da hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Baran Hanim Zekai Tahire yonlendirirken doktor ismi mi veriyor yoksa direk su hastaneye mi git diyor.Zekai Tahirde hastanede tattin mi hic.Nasil bi tedavi uyguladilar.Rahim agzi jac cm kisaliyordi.Kaybettigim yavrumda o kadar çok yiprandimki tek hastane tek doktor olsun istiyorum. Bi yerdebaşlaka bir yere suruklenme düşüncesi geriyor.Allah razi olsun.Bana dua edersen çok memnun olurum.insallah söylediğin gibi olur.Rabbim bunu unutacak acılar vermesin.
Evet inşallah aksilik olmazsa baran hanım yapıcak doğumu.her gittiğimde soruyorum yaz tatiline gidicekmisiniz temmuzda burdamısınız diye .şükür bugün 37 haftam bitti.sen kaç aylık hamilesinAcimaz merak etmr kasma ama kendini.Dogumu Baran Hanim in orda mi yapacsksin
Ben yeni kaybettim bebegimi; ( 2-3 ay sonra tekrar deneyecegim ama çok korkuyorum. Baran hanim duzenli serviks ölçümü yapıyor muydu.Vajinal usg ilemi yapıyorEvet inşallah aksilik olmazsa baran hanım yapıcak doğumu.her gittiğimde soruyorum yaz tatiline gidicekmisiniz temmuzda burdamısınız diye .şükür bugün 37 haftam bitti.sen kaç aylık hamilesin
Hayırlı doğumlar. Allah yardımciniz olsun.Evet inşallah aksilik olmazsa baran hanım yapıcak doğumu.her gittiğimde soruyorum yaz tatiline gidicekmisiniz temmuzda burdamısınız diye .şükür bugün 37 haftam bitti.sen kaç aylık hamilesin
Ben de 22 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim.Sonrasında doktorum önlem amaçlı serklaj önerdi.Rahim ağzım kısa değildi fakat açılmayı önlemek amaçlı yapıldı serklajım.Bebek rahimin aşağısına tutunmuştu.12. haftaya kadar çıkmazsa 12. haftada dikiş atarız dedi doktorum.Kerata da fazla yukarı çıkmadı. 13. haftada dikiş atıldı.Doktora 12. haftada atılacak demiştiniz neden 13. haftada atılıyor dedim.Önemli olan bebeğin büyüklüğü dedi.Ona göre o haftada atılıyormuş dikiş.4-5 kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdim.Doktorum rahimde yabancı cisim olduğu için daha dikkatli olmalısın ve bol su içmelisin dedi.günde 2.5-3 litre içiyordum fakat yiine de enfeksiyon kapıyordum.2 kere ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.içtiğim suyun en az 3.5 litre olmasına dikkat ettim ondan sonra.37. haftamda dikişler alındı.39. hafta dolunca da normal doğum yaptım.[/QUOTEKaybınız için basınız sağolsun. Bebeginizede hayırlı sağlıklı ömürler versin Allah.Hangi şehirde yaşıyorsunuz.Sürekli yattiniz mi 39.haftaya kadar.
Mine Köşüş mü doktorunuzun adıBen de ilk bebegimi 19 haftalikken aniden suyumun gelmesi ile kaybettim. Ankarada yasiyorum. Doktorum etlik lokman hekimden elif hanimdi. Bebegi kaybettikten sonra gittigimde beni hatirlamadi bile ki en perisan hallerimizi gormustu esimle. Rahim agzi yetmezligi olamaz dedi. İkinci hamileligimde linada mine hanima gidiyordum o da ray olamaz dedi. Bir problem gorunmuyordu yine ilkinde oldugu gibi. 22. Haftada aniden sanci basladi mine hanimdan o gune randevu almak istedim ama sekreterine gaz sancisidir soluna yatsin su icsin dedirtmisti. Ayni gun turgut ozalda nermin hanimdan randevu aldim hic duymadigim bir doktordu. Gittigimde 3.5 cm acilmam oldugunu gorduler. İki gun sonra acil serklaj yapildi. Doktorum sarkan su kesesini eliyle itip dikis atmis. Yani zor bir oprasyon. Sonrasinda sadece tuvalete kalkarak bir bucuk ay tam yatis bir ayi hastanede. 28+5te de acil sezeryanla 1310 gr 37 cm bir bebek. Ayni hastanede bir bucuk ay kuvez gunlerinden sonra simdi dunyalar tatlisi bir oglus. Hep sukrediyorum Rabbime nermin hanimi ve turgut ozal hastanesini karsima cikardigi icin. Cok zor gunlerdi ama her zorluktan sonra bir kolaylik vardir. Umudunuzu kaybetmeyin Allah cok buyuk