Rahim ağzı yetmezliği doktor önerisi

Benimde önce ki gebeliğim 22.haftada sonlanmıştı ray teşhisikondu bu gebeliğimde 13.haftada Serklaj yapıldı sürekli yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum buna rahmen 22.haftada rahim ağzı boyu 5mm kısalmış moralim bayagi bozuldu ama olunca önüne geçilemiyor işte

Benimde önce ki gebeliğim 22.haftada sonlanmıştı ray teşhisikondu bu gebeliğimde 13.haftada Serklaj yapıldı sürekli yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum buna rahmen 22.haftada rahim ağzı boyu 5mm kısalmış moralim bayagi bozuldu ama olunca önüne geçilemiyor işte
Bu bebeğininiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsınız inşallah kucaginiza.Hangi ilde yaşıyorsunuz. Doktorunuz kim.

Arkadaşım bende bir ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim. Açılmam olduğu için. 16 haftalık dı bebeklerim doktorum 13. Haftada serklaj yapılması gerekiyor du demişti. Ben konyadayım doktor konusunda belki yardımcı olamam. Ama kesinlikle iyi araştır doktoru hastaneyi benim doktor ihmali oldu.

Bu bebeğininiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsınız inşallah kucaginiza.Hangi ilde yaşıyorsunuz. Doktorunuz kim.
İzmirde yaşıyorum doktoru m prof.dr serkan güçlü perinatolog kendisi zaten bizim durumumuzda olanların kesinlikle bir peritanoloğa gitmesi gerektiğini düşünüyorum önceki dr da doçentti ama normal kadın doğum Uzmanı ydı bendeki sorunu farkedemedi ve bebeğim i kaybettim.serkan hocam Allahtan karşıma çıktıda Serklaj ımı yaptı.Rabbim büyük hepimize şifa versin inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba. Kaybiniz icin basiniz sağolsun. Bebeğinizi de Allah bagislasin.Ne güzel acil serklaj yapacak yürekli bir doktorla karsilasmak.Ben çok kotu gunler gecirdim daha bebegim tam asagiya inmemişken yattim hastaneye.Sonrada kese vajina icine sarkti ve 15 gun direndim.Resmen eziyet gibiydi. Sonra da aminyon sıvısı sizmaya basladi diye 2 gün suni sanci,2.gun dogum yaptim ama evladim ters geldi ve dogumda kaybettim malesef.

Merahaba sizin de basiniz sagolsun. Bu zor gunler gececektir insallah. Rabbim sizin de kucaginizi bos birakmasin hayirli evlatlar versin. Doktorum bestepedeki turgut ozal hastsnesinden nermin köşüş. İnsallah size de faydasi olur

X