Arkadaşlar merhaba 1 ay önce vajinamda geçmeyen yanma şikayeti basladı doktora gittim rahim ağzında yara ve içerde iltihap gördü. Smear vermemi istedi çünkü yara hpv kaynaklı olabilirmiş. Benim 6 senedir aktif cinsel hayatım var yargılanmak için yazmıyorum hayatımda cinsel olarak tek bir kişi olmadı ama tek bir kişiden de hpv bulaşabilir herkes risk altında. Sadece ben çokeşli oldum hpv nedir ne değildir hiçbi fikrim yoktu. Ben de hiç siğil olmadı bu ara sadece son bi kaç aydır kasıklarımda baskı hissi var çişim varmış gibi ve vajinal yanmam var kuru bi yanma acı biber sürülmüş gibi nedeni o lezyon olabilir. Korkum bu lezyon ileri bir dereceye geldiyse kanserleşmiş midir ? Yoksa cin 1 2 3 seviyesi midir yoksa kanser midir k belirtiler neler ayın 3 ünde smear vericem ve korkudan ne yapacağımı bilmiyorum. 27 yaşındayım evli değilim işim yok çok zor bi süreç beni bekliyor sanırım düşünmekten kafayı yicem bu sürece ben kanser olmuş olabilir miyim bilmiyorum kafayı yicem bu tarz bi sey yaşayan oldu mu ?