Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protestan ben de kullanmaya başladım bugün tekrar gideceğim umarım 25 üzerine çıkmıştır benim de , amin inşallah22. haftada 26 ölçüldü perinatoloji tarafından. Ertesi hafta kendi doktoruma gittim. Hemen progestan başladı doktorum ve çok fazla hareket etmememi söyledi. 15 dakikadan fazla ayakta kalma vs. dediklerine uydum. Normalde çalışıyorum yaklaşık 1 ay kadar evde kaldım ev işi vs ufak tefek şeyler dışında hiçbi şey yapmadım. 28 haftalık şu an hala progestan kullanıyorum. Ama bu hafta işe gelmeme izin verdi doktorum. Çok paniklemeyin allahın izniyle doğru zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Merhaba sonucunuz ne oldu progestan işe yaradı mıProtestan ben de kullanmaya başladım bugün tekrar gideceğim umarım 25 üzerine çıkmıştır benim de , amin inşallah![]()
21.5 mm den 24.5 e yükseldi rahim ağzı kısalığım ama hala riskli grupta umarım 30 u bulurum. Sizin kaç şu anMerhaba sonucunuz ne oldu progestan işe yaradı mı
İnşallah21.5 mm den 24.5 e yükseldi rahim ağzı kısalığım ama hala riskli grupta umarım 30 u bulurum. Sizin kaç şu an
Sizin iyiymiş aslında bir sorun olacağını sanmıyorumİnşallah
Benim en son 17.haftada 39,5 tu yarın detaylı ultrosona giricem bakalım inşallah düşmemiştir
2 hafta öncesi böyleydi yarın detaylıya giricem bakalım öksürük çok var rahim ağzını açar diye korkuyorum bendeSizin iyiymiş aslında bir sorun olacağını sanmıyorum![]()
Merhaba benim de 22.haftada 25mm ölçüldü. Progestan başladı doktor bana da istirahat verdi. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda ağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?22. haftada 26 ölçüldü perinatoloji tarafından. Ertesi hafta kendi doktoruma gittim. Hemen progestan başladı doktorum ve çok fazla hareket etmememi söyledi. 15 dakikadan fazla ayakta kalma vs. dediklerine uydum. Normalde çalışıyorum yaklaşık 1 ay kadar evde kaldım ev işi vs ufak tefek şeyler dışında hiçbi şey yapmadım. 28 haftalık şu an hala progestan kullanıyorum. Ama bu hafta işe gelmeme izin verdi doktorum. Çok paniklemeyin allahın izniyle doğru zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Merhaba benim de 22.haftada 25mm ölçüldü. Progestan başladı doktor bana da istirahat verdi. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda
Ben de oluyor gayet doğal bu yaşadığınız hatta bebeğin hareketlerini dahi aşağıda hissedebilirsinizağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?
Hem de nasıl bir ağrı ağlayarak dönüyorum yatağın içindeMerhaba benim de 22.haftada 25mm ölçüldü. Progestan başladı doktor bana da istirahat verdi. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda ağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?
Merhaba canım. Benim de 24. Haftamda rahim ağzı uzunluğum doktorum tarafından 22,5 ölçüldü. Ve plasentam benim de aşağıda. Plasenta previa marjinalis. Ama yukarı çıkabilir de. Perinatolojiye gidicem ben de perşembe. Doktorum progestan verdi.Kızlar ben de rahim ağzı kısalığı 21. Haftada 21.5 mm ölçüldü ve plesentamın aşağıda olduğu söylendi erken doğumdan zaten çekiniyordum plesentanın aşağıda olması da moralimi bozdu benzer durum yaşayan varmı aranızda
Sizin sonuç ne oldu acaba?2 hafta öncesi böyleydi yarın detaylıya giricem bakalım öksürük çok var rahim ağzını açar diye korkuyorum bende
Benim de 22,5 ölçüldü progestan başladım. İnşallah yükselir benim de.21.5 mm den 24.5 e yükseldi rahim ağzı kısalığım ama hala riskli grupta umarım 30 u bulurum. Sizin kaç şu an
Rahim ağzı uzunluğunuz da değişiklik oldu mu acaba?22. haftada 26 ölçüldü perinatoloji tarafından. Ertesi hafta kendi doktoruma gittim. Hemen progestan başladı doktorum ve çok fazla hareket etmememi söyledi. 15 dakikadan fazla ayakta kalma vs. dediklerine uydum. Normalde çalışıyorum yaklaşık 1 ay kadar evde kaldım ev işi vs ufak tefek şeyler dışında hiçbi şey yapmadım. 28 haftalık şu an hala progestan kullanıyorum. Ama bu hafta işe gelmeme izin verdi doktorum. Çok paniklemeyin allahın izniyle doğru zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
En son geçen hafta gittim 24.5 di perşembe günü tekrar gideceğim bana sadece yatmadan önce progestan fitil kullanmamı söylediler herkes günde iki kere kullanıyormuş oysaMerhaba canım. Benim de 24. Haftamda rahim ağzı uzunluğum doktorum tarafından 22,5 ölçüldü. Ve plasentam benim de aşağıda. Plasenta previa marjinalis. Ama yukarı çıkabilir de. Perinatolojiye gidicem ben de perşembe. Doktorum progestan verdi.
Sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. İnşallah 25 in üstüne çıkmıştır. Siz doktora gittiniz mi bir daha?
Bende perşembe günü perinatolojiye gideceğim. Siz normal kadın doğuma mı gidiyorsunuz? Belki bir tane yeterli gördü doktorunuz. İnşallah güzel haberler alırız perşembe günü.En son geçen hafta gittim 24.5 di perşembe günü tekrar gideceğim bana sadece yatmadan önce progestan fitil kullanmamı söylediler herkes günde iki kere kullanıyormuş oysa
İlacı yazan perinatoloji kliniğindeki doktorumdu bu hafta kadın doğuma gideceğim. Umarım iyi haberler alırızBende perşembe günü perinatolojiye gideceğim. Siz normal kadın doğuma mı gidiyorsunuz? Belki bir tane yeterli gördü doktorunuz. İnşallah güzel haberler alırız perşembe günü.
Detaylıda 58 mm ölçtü doktorSizin sonuç ne oldu acaba?
Maşallah çok güzel. Darısı başımıza inşallah. En son kaçtı rahim ağzı uzunluğunuz?Detaylıda 58 mm ölçtü doktor