Rahim ağzı kısalığı ve plesenta aşağıda olması

bety96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
12
4
1
28
Kızlar ben de rahim ağzı kısalığı 21. Haftada 21.5 mm ölçüldü ve plesentamın aşağıda olduğu söylendi erken doğumdan zaten çekiniyordum plesentanın aşağıda olması da moralimi bozdu benzer durum yaşayan varmı aranızda

22. haftada 26 ölçüldü perinatoloji tarafından. Ertesi hafta kendi doktoruma gittim. Hemen progestan başladı doktorum ve çok fazla hareket etmememi söyledi. 15 dakikadan fazla ayakta kalma vs. dediklerine uydum. Normalde çalışıyorum yaklaşık 1 ay kadar evde kaldım ev işi vs ufak tefek şeyler dışında hiçbi şey yapmadım. 28 haftalık şu an hala progestan kullanıyorum. Ama bu hafta işe gelmeme izin verdi doktorum. Çok paniklemeyin allahın izniyle doğru zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

22. haftada 26 ölçüldü perinatoloji tarafından. Ertesi hafta kendi doktoruma gittim. Hemen progestan başladı doktorum ve çok fazla hareket etmememi söyledi. 15 dakikadan fazla ayakta kalma vs. dediklerine uydum. Normalde çalışıyorum yaklaşık 1 ay kadar evde kaldım ev işi vs ufak tefek şeyler dışında hiçbi şey yapmadım. 28 haftalık şu an hala progestan kullanıyorum. Ama bu hafta işe gelmeme izin verdi doktorum. Çok paniklemeyin allahın izniyle doğru zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Protestan ben de kullanmaya başladım bugün tekrar gideceğim umarım 25 üzerine çıkmıştır benim de , amin inşallah 😊🥲

21.5 mm den 24.5 e yükseldi rahim ağzı kısalığım ama hala riskli grupta umarım 30 u bulurum. Sizin kaç şu an
İnşallah
Benim en son 17.haftada 39,5 tu yarın detaylı ultrosona giricem bakalım inşallah düşmemiştir

Merhaba benim de 22.haftada 25mm ölçüldü. Progestan başladı doktor bana da istirahat verdi. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda ağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?

Merhaba benim de 22.haftada 25mm ölçüldü. Progestan başladı doktor bana da istirahat verdi. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda

ağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?
Ben de oluyor gayet doğal bu yaşadığınız hatta bebeğin hareketlerini dahi aşağıda hissedebilirsiniz

Back