Ilk evresindemiydiniz siz. Benim rahim falan alinacak. Ben 2. Evredeyim cok korkuyorum cok.Canım korkma, ben yaşadım aynısını, konizasyon yapıldı, 5 ay sonra rahim ağzı toplamıştı kendini, o ay hamile kaldım, ben de çok ağlamıştım. Çözümü var allahtan, korkma, ameliyat ne zaman olucaksın? Bana teşhis kondu, 3 gün Sonra ameliyat oldum ben, çok bekleme sakın.
Evresi bellimi ben cok korkuyorum.Komşumuzdada var bu illet,çocuğu olmadığı için hep erteliyor ameliyatı,çocuk tedavisi görüyor.Siz yine şanslısınız ki çocuğunuz var.
Cin3 demişti Dr bana, geçicek emin ol, göğüs falan olsa daha riskli sanırım, rahim ağzı temizlendi mi kurtuluyosun otomatik, sonra smear testlerini düzenli yaptırıyosun, hepsi bu.ileri evre değilsin, sıçrama yok, gerçekten korkmaI
Ilk evresindemiydiniz siz. Benim rahim falan alinacak. Ben 2. Evredeyim cok korkuyorum cok.
Cok gecmıs olsun.sukur kı erken farkedılmıs.belırtılerın neydı?Evresi bellimi ben cok korkuyorum.
Cok sagolun arkadaslar. Ölucem gibi geliyor bana. Rahim agzi ya da rahim agzi kanserinden olen duydunuz mu hic.
Cok sagolun arkadaslar. Ölucem gibi geliyor bana. Rahim agzi ya da rahim agzi kanserinden olen duydunuz mu hic.
duymadım ben, kedimin yaşlandığını göremiycem diye ağlıyodum ben de, anlıyorum seni, keşke daha fazla yadımcı olup rahatlabilsek seni, ama zamanla korktuğun kadar korkulacak bişey olmadığını görüceksin umarım, moral önemli, iyi beslenmeye çalış, kendine iyi bak.Cok sagolun arkadaslar. Ölucem gibi geliyor bana. Rahim agzi ya da rahim agzi kanserinden olen duydunuz mu hic.
Evliyim. 1 cocugum var. Rahmimi alicaklar. Sonra ne olur hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?