- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
çok geçmiş olsun çok sevindim. tamamen aldılar yoksa leep mi yaptılar canimAmeliyat oldum arkadaslar. Ameliyat basarili gecti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun çok sevindim. tamamen aldılar yoksa leep mi yaptılar canimAmeliyat oldum arkadaslar. Ameliyat basarili gecti.
Ameliyat oldum arkadaslar. Ameliyat basarili gecti.
Ameliyat oldum arkadaslar. Ameliyat basarili gecti.
Tedaviniz karşılık verir daha yeni çok geç kalınmış bir evre değil bu süreçte stresten uzak durun ve kırmızı mercimekten uzak durun kafanıza kesinlikle takmayın Rabbim inş şifa verir birde birşey soracağım affınıza sığınarak belirtileri tam olarak nedir ve Nasıl anlaşıldı
Ne var ne yok hepsini aldilar valla..çok geçmiş olsun çok sevindim. tamamen aldılar yoksa leep mi yaptılar canim
senin canın sağolsun canım.Ne var ne yok hepsini aldilar valla..
Geçmiş olsun cnm Bak korktugun gibi olmadi degilmiAmeliyat oldum arkadaslar. Ameliyat basarili gecti.
Merhaba her seyden cok korkar oldum . Herseye olumsuz tarafindan bakiyorum. Ölmekten cok ama cok korkuyorum. Bu hastaliktan hic kurtulamiycam gibime geliyor.ben buradayım.yardımcı olabilmeyi çok isterdim.
sakın ama sakın olumsuz düşünme, tedavini olacak ve iyileşeceksin.Merhaba her seyden cok korkar oldum . Herseye olumsuz tarafindan bakiyorum. Ölmekten cok ama cok korkuyorum. Bu hastaliktan hic kurtulamiycam gibime geliyor.
Merhaba her seyden cok korkar oldum . Herseye olumsuz tarafindan bakiyorum. Ölmekten cok ama cok korkuyorum. Bu hastaliktan hic kurtulamiycam gibime geliyor.
Cok sagolun.Her şeyin iyi olacağına inanın, olumlu düşünün, inanın çok daha ölümcül türlerini atlatanlar var siz genç bir birey olarak çok rahat atlatacaksınız, metabolizmaniz kuvvetli. Kuvvetli de kalması gerekiyor bu yüzden kendinize iyi bakın. Canınızı sıkmayın stres metabolizmanizi da etkiler. Her şey çok güzel olacak emin olun. Çocuğunuzla daha çok mutlu günler geçireceksiniz
Merhaba her seyden cok korkar oldum . Herseye olumsuz tarafindan bakiyorum. Ölmekten cok ama cok korkuyorum. Bu hastaliktan hic kurtulamiycam gibime geliyor.