Insallahhhh. Bir iyileseyim neler yapmiycam ki.Sakin olun lütfen.Bakın doktorunuz da işe yaradı demiş. İnternetten hiçbir şey araştırmayın.Onlar en kötü ihtimalleri yazıyorlar.Siz kendi doktorunuzu dinleyin bol bol dua edin.Rabbim şifa versin inşallah.İyileşince burada yazacaksınız boşuna o kadar korkmuşum diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim agzi kanseriyim. Yardimmmm
- Konu Sahibi altop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
canım sıkma canını allah in izniyle iyileseceksin tabi. Birçok arkadaşın dediği gibi lütfen ama lütfen internetten hastalık araştırma. Ve sadece doktorunu dinle ona inan.ben de bu kanserden ölen görmedim. Erken teşhis daima hayat kurtarir. Mesela benim annem.daha meme kanserini atlattı. hep moralini yüksek tutarak. Lütfen cocugunla ilgilen kendine bir mesgale bul ve tedavini ol.bundan birkaç ay sonra kızlar iyileştim diye konu acacaksin bak burada
Insallahhh canim insallah kurtulucam.canım sıkma canını allah in izniyle iyileseceksin tabi. Birçok arkadaşın dediği gibi lütfen ama lütfen internetten hastalık araştırma. Ve sadece doktorunu dinle ona inan.ben de bu kanserden ölen görmedim. Erken teşhis daima hayat kurtarir. Mesela benim annem.daha meme kanserini atlattı. hep moralini yüksek tutarak. Lütfen cocugunla ilgilen kendine bir mesgale bul ve tedavini ol.bundan birkaç ay sonra kızlar iyileştim diye konu acacaksin bak burada
- 25 Aralık 2015
- 106
- 48
- 18
Merhaba seni üzmek istemem ama belirtilerin nelerdi su an bende hpv virüsü taşıyorum sanırım yaşım 20 ellerimde çıkan sıgıller büyüdü çoğaldı daha sonra rahmimde çıktı cok küçük noktalar halınde ve makat a kadar çoğalmış az az küçük küçük ve üstelik 7 haftalık hamileyim. İnsallah bu hastalığı yenersın Can'ım en içten dileklerim Allah yardımcın olsun bana mesaj atarsan yada belirtilerini yazarsan cok memnun olurum
Duzensiz adet kanamalarim vardi canim. Kontrollerini yaptirdin mi.Merhaba seni üzmek istemem ama belirtilerin nelerdi su an bende hpv virüsü taşıyorum sanırım yaşım 20 ellerimde çıkan sıgıller büyüdü çoğaldı daha sonra rahmimde çıktı cok küçük noktalar halınde ve makat a kadar çoğalmış az az küçük küçük ve üstelik 7 haftalık hamileyim. İnsallah bu hastalığı yenersın Can'ım en içten dileklerim Allah yardımcın olsun bana mesaj atarsan yada belirtilerini yazarsan cok memnun olurum
- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
Canim ozel msj attim sana. Cevaplarsan cok sevinirim.Annem ama ilk evrede teşhis edildi 39 yasinda annem şuan ve yumurtalık + rahimini aldilar ve sorun ortadan kalkti sizde acele gerekenleri yapin baska sekilde dagilmasin virus
- 25 Aralık 2015
- 106
- 48
- 18
Hayır ben bugün tam olarak anladım hpv olabileceğini randevu aldım hastaneden peki cilt üzerinde cikan sıgıller için yani hpv için cildiye ye mi gitmeliyimDuzensiz adet kanamalarim vardi canim. Kontrollerini yaptirdin mi.
Hic bilmiyorum canim. Sigil hic cikmadi bende. Ama kadin doguma kesin gorun. Hamileyaen seamer testi yapilmistir kesin.Hayır ben bugün tam olarak anladım hpv olabileceğini randevu aldım hastaneden peki cilt üzerinde cikan sıgıller için yani hpv için cildiye ye mi gitmeliyim
Doktora gittiniz mi.Hayır ben bugün tam olarak anladım hpv olabileceğini randevu aldım hastaneden peki cilt üzerinde cikan sıgıller için yani hpv için cildiye ye mi gitmeliyim
- 25 Aralık 2015
- 106
- 48
- 18
Randevu aldım cildiye den çünkü ellerimdeki siğiller gecmiş olabilir 29 unda randevum var ve önümüzdeki hafta da kontrole gideceğim doktoruma bu konuyla ilgili danışacağımDoktora gittiniz mi.
- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373