Rahim agzı kanseri

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
Tup bebek hamileliğim 34.haftada sezeryan doğum ile oldu ancak bebegim 5 saat yasadı. Gebelik boyunca yogun akıntılarımın bazen kanamalarımın normal oldugu solendi.29 kasım dogum tarihi.31 araşık regl.şimdi genetik test pıhtışaama filan yapılıyo.bu arada ilşkiye giremiyorum vajina girişinde korkunc acıdan dolayı.2 frklı dpktora gittim vajinal ultrason bakıldı.acı normal dendi.smear 10 gun sonra cıkaak.ultrasondan sonra kanamam başladı iki doktorda önemsemedi.ama ben cok korkıyorum tum belirtiler rahim agzı kanserini gosteriyo.

Gecmis olsun ve basiniz sag olsun.Hamilelikten once ve hamilelik boyunca smear yaptirmadiniz mi hic?Yasiniz kac?Kanser oyle hemen olmaz bence.

Gecmis olsun ve basiniz sag olsun.Hamilelikten once ve hamilelik boyunca smear yaptirmadiniz mi hic?Yasiniz kac?Kanser oyle hemen olmaz bence.
İnşaallah..3 sene önce yapılmıstı hamilelik öncesinde de yapılmadı doktorlar da uyarmadı hiç

çok geçmiş olsun ve bebek için üzüldüm ,smear testin umarım iyi çıkar ,benim gittiğim doktor gerçekden çok iyi paragöz haris biri değil ,sana onu önerebilirim.benim kocaman bir endometriozisim vardı .hem devlete hem özele gittim ,amelyatı özelde yaptırmak için tüm bütçemi vermem gerekebilirdi ,çekindim doktorla konuştum.çoğu doktor kendine göre yorumlayabilirdi pozitif ayrımcılıkla ama özeldeki doktorum ameliyatı araştırma hastanesinin de yapabileceğini önemli olanın amelyat sonrası olduğunu belirtti.ve öyle oldu :)zeynep kamilde yıllarda çalışmış klinik açmış yaşı var babacan biri istersen bilgilerini iletebilirim.ama şu smear inşallah güzel çıksın
Endometriozis

Canim cok fazla arastirip korkutma kendini.ailende varmi rahim kanseri bu genelde genetik oluyo.bide vajinal ultrason ve smear dan sonra kanama normal benimde hep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…