Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Robot tekniğine nekadar ödediniz acaba ?Oncelikle gecmis olsun Allah şifa versin annenize ve tum hastalara..
Benim annemde benzer bir surecten gecti. Adet oldu ama kanama kesilmeden yogun bir sekilde devam etti hatta kansizlik olustu kan verdiler iki unite kendisine. Kadin doguma gittiginde dr yuzune bakip kansersin demiş. Vicadnsizlikti bu yaptigi cunku cok sukur annem kanser degildi. Ama tabi biz bunu bilmiyorduk. Kanama drvam etti ilac verdiler kesilmedi rahmini alacagiz dediler. Annem robot teknigiyle ameliyat oldu rahmi alindi bir tane yunurtalik biraktilar hemen menepoza girmemesi icin. Cok sukur su an hicbir problemi yok ameliyattan sonrada cabuk toparladi.
Annem, yengem ve birkac akrabam rahim aldirdilar hepside gayet saglikli ve memnun. Anneniz korkmasin sadece dogru doktoru bulsun gerisi kolay Allahin izniyle
Devlet hastanesinde ameliyat oldu ekstra ucreti olmadi.Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Robot tekniğine nekadar ödediniz acaba ?
Tek tavsiyem korkma ve doktorlar ne söylediyse sonuna kadar git. Ihmal etme. En iyi doktoru araştır. Takibini iyi yaparsan kötü sonuçlar olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun G GlsmbkrhnMerhabalar bende 2 gündür çok kötüyüm hpv 16pozitif 18/45 negatif riskli diye bi sonuç verdiler bugün erciyes tip fakültesine gittim kolkoskopi istediler bilgisi olan varmı çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun bende de cin3 var hamileyim çok hızlı ilerlemesin diye dua etmekten baska yapabileceğim birşey yokAnnemin tedavisi 21.11.2017 de başladı. 30.01.2018 de bitti arkadaşlar. Hafta içi hergün git gel biraz yordu ama atlattık nihayet. Ameliyat olamadığı için 33 kez dıştan yani karından Radyo Terapi, 4 kez içerden yani alttan Brekiterapi, 5 kezde kemoterapi gördü. Çok şükür tedavisi iyi geçti. Bundan sonra sadece rutin kontroller var. Allah bu yolda kimseyi eğlemesin ve tüm hastalara acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.
Annemin tedavisi 21.11.2017 de başladı. 30.01.2018 de bitti arkadaşlar. Hafta içi hergün git gel biraz yordu ama atlattık nihayet. Ameliyat olamadığı için 33 kez dıştan yani karından Radyo Terapi, 4 kez içerden yani alttan Brekiterapi, 5 kezde kemoterapi gördü. Çok şükür tedavisi iyi geçti. Bundan sonra sadece rutin kontroller var. Allah bu yolda kimseyi eğlemesin ve tüm hastalara acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz sağolunÇok geçmiş olsun, acil şifalar dileriminsallah tüm kontrolleriniz temiz çıkar.