Rahim ağzı kanseri şüphesi. Belki de ilerlemiş bir evresi. ne olur Bana yardım edin

Ben 19 yaşında hpv testine girdim devlet hastaneleri bu testi yapıyor sadece sağlık ocakları 30 yaş altı bakmıyor bu arada 28 yaşındayım her sene hpv testi smer veriyorum ihmal etme aşı olsan daha iyi

Ben 19 yaşında hpv testine girdim devlet hastaneleri bu testi yapıyor sadece sağlık ocakları 30 yaş altı bakmıyor bu arada 28 yaşındayım her sene hpv testi smer veriyorum ihmal etme aşı olsan daha iyi
Negatife mi dönmüştünüz siz

Çok teşekkür ederim en yakın zamanda test vereceğim hpv aşısı hpv olsada olmasada yapılan birşey değil mi
Evet doğrudur, pozitif olsanızda olmasanız da aşı olmanız da çok çok fayda var, hpv pozitiflik olma durumunda da aşının hastalığı gerillettiğine dair çalışmalar en önemli hocalar tarafından yapılmış ve görülmüş durumdadır.

Son düzenleme:
Negatife mi dönmüştünüz siz
16 ve 18 vardı rahim kalınlaşması ve cin1 vardı doktor bunların hepsini temizledi sonra eşim yuzunden tekrar bulaştı çünkü ozman biyordum temizlikten sonra eşinde temizlencegini doktorlar gene temizledi kolposkobiyle hemen gittim aşılarını vuruldum bidaha hpv gelmedi bana ama şuan cin1 uğraşıyorum

Pek anlamadım açıkçası yazdığınızı

Aşılardan sonra ben birdaha hpv olmadım ama her sene doktor hpv ve smer alır

Hpv 16 ve 18 vardı ve bunlar rahim ağzındaydi 6 ayda bir kolposkobiyle temizliyorlardi sonra aşıları vuruldum hpv birdaha olmadım açıkçası

Kolposkopi ile temizleme işlemi olmaz ki, temizleme işlemi leep konizasyon ile olur, kolposkopi cihazı ile rahim ağzı incelenir ve gerekirse doktor oradan biyopsi alır.

Kolposkopi ile temizleme işlemi olmaz ki, temizleme işlemi leep konizasyon ile olur, kolposkopi cihazı ile rahim ağzı incelenir ve gerekirse doktor oradan biyopsi alır.
İlk kürtaj oldum zaten sonuçlarım çok kötüydü hatta doktorum sakın benden başkasına gitme dedim rahimini alırlar dedi kolposkobi işleminde içeriye bakarken hpvler için bı işlem yapıyordu rahim ağzında olduğu için ilaç dokuyorlardi benim dış genital de siğil yoktu

Teşekkür ederim en kısa zamanda vereceğim

Peki birşey daha soracağım bu kontrolde bakarken belli olmaz mı siğil falan varsa çıksada çıkmasada aşı olacağım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Peki birşey daha soracağım bu kontrolde bakarken belli olmaz mı siğil falan varsa çıksada çıkmasada aşı olacağım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Siğil dış vajinada varsa doktor görür söyler zaten ama eyer rahim agzinizda varsa bu bunu doktor hpv testi yapmadan anliyamaz benim sigilim hiç dışarda olmadı hep rahim kanseri riskiyle yaşadım çok sinsi

Siğil dış vajinada varsa doktor görür söyler zaten ama eyer rahim agzinizda varsa bu bunu doktor hpv testi yapmadan anliyamaz benim sigilim hiç dışarda olmadı hep rahim kanseri riskiyle yaşadım çok sinsi
Anladım içeridekini test yapmadan anlamıyorlar yani çok gecmiş olsun şimdi nasılsınız

Anladım içeridekini test yapmadan anlamıyorlar yani çok gecmiş olsun şimdi nasılsınız
Saolun aşılarını vurulduktan sonra birdaha hpv rastlamadım sadece bu sene cin1 çıktı ama bu hastalığın tedavisi daha çok stres herşeyi atlatmistim testlerim her sene temizdi bu sene çok stres altında kaldım ve sonuç cin1 geldi ve şuan gene stres yaptığım şeyleri umursamaya başlıyorum daha çok kendimi çocuk yapma düşüncesine verdim hastaligima zaten kafada kurmamak en iyisi

Bu hastalık varken katiyen hastalığı düşünmeyin kendinizle ilgilenin ihmail etmeyin ama bu hastalığı eyer dusunurseniz daha fazla türüyor beyninizi başka biseye vermek en iyisi

Stres evet herşeye zarar inşallah tekrar düzelir ve bir daha hiç tekrarlamaz Allah şifalar versin ne bunu ne de daha kötüsünü göstermesin inşallah hiç birimize stres yapmamak çok zor ama yapmamak için uğraşmamız gerekiyor

Okadar kötü şeyler yaşadım ki şimdi o stres yuzuden sağlıgimdan olmak istediğim için çocuk düşünmeye başladım aslında bu tarz şeyleri araştırmak bile strese sokuyor bı kaç kere önüme gelince yardımım olsun diye yazdım normalde bu konuları bile kendime unutturmayi
çalışıyorum rabbim herkeze şifa versin zor bı süreç

Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah kısa bir zamanda rabbim size sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder hayat bu maalesef herşey başımıza gelebiliyor ama bize ve sağlığımıza iyi gelecek olan neyse onu yapmalıyız amin rabbim hepimize şifa versin bir daha da göstermesin tekrardan çok geçmiş olsun stresiniz biter bu illette sonuna kadar geçer inşallah

Kürtaj dediğiniz, kolposkopik biyopsi raporunuzda yazan küretaj işleminin adıdır, yanlış ve eksik bilgilendirmelerde bulunmayalım lütfen, insanlarda yanlış yönleniyor sonra. Kolposkopi cihazı ile rahim ağzına bakmadan önce içeriyi bir asit ( zararsız bir ilaçtır ) ile ile boyayıp, beyazlaşan veya buzlaşma yapan alanlardan biyopsi alınır.

Siğil ile belirti vermediği taktirde maalesef sinsice ilerler, o sebeple net sonucu alabilmeniz için vajinadan sürüntü halinde alınan hpv testini yaptırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…