Merhabalar herkese tecrübelerinize ihtiyacım var çok korkuyorum 32 yaşındayım farklı yıllarda farklı zamanlarda ilişkilerim oldu çok gençtim ve cahildim ne smear testinden ne hpvden haberim vardı, ilk ilişkim 15 sene önce oldu 10 sene önce ufak ufak akıntılarım olmuştu arada kadın doğum kontrolü ultrason vs yaptırdım ama hiç bahsetmedim bundan, şikayetim de yoktu. 2017'de cinsel ilişki sırasında hafif bir acı ve nokta kadar bir kanamam olduğunu hatırlıyorum ama tahriş oldu heralde diye düşündüm o kadar bilgisizdim ki. Daha sonraki yıllarda da hep acı ve ağrı hissediyordum. 2023'te daha önce ilişki yaşadığımı söylediğimde smear testi aldı doktorum, temiz çıktı. Son 4 aydır çok çok çoğalan kötü kokulu ve ağrılı akıntım oldu clamidya dedi doktor ve hpv testi verdim. 18,35,39,56,59,66,68 pozitif ilişkiden sonra da hafif pembe kanama geliyor bir iki damla ve çok ağrılıydı.yani anlayacağınız açıkçası iyi şeyler hissetmiyorum. 13 martta sonuç göstermeye gideceğim kolposkopi isteyecek muhtemelen. Tedavisi yapılmamış bir hpv ve iltihapla yaşıyormuşum uzun yıllardır. 1.5 yıl önce Smear testim normal çıkınca içim rahatlamış gerisini eş geçmiştim. Vajinama yakın bölgede kasığımda ağrı ve şişlik var gibi. Bacağıma vuran bir ağrı. Rahim ağzı kanseri olan, ileri evre hakkında bilgisi olan, 1.5 yıl önce smearı temiz olup şu an kanser olabilir miyim bunun hakkında bı fikri olan var mı? Ne olur bildiklerinizi anlatın bir fikir verin yardım edin bana.