• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatsızım

rumus3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
20
5
86
30
arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır öksürünce karnımda seyirme oluyor , karnımda hareketlilik var ve karnım daha doğrusu midem şiş (ya da aklım hep orada olduğu için ben öyle hissediyorum) . Hamilelik söz konusu değil , ben araştırma yaptım huzursuz bağırsak sendromu daha yakın geldi sizce nedir sorunum nasıl geçer

kendi kendinize teşhis koymak yerine doktora gitmelisiniz. belki sadece gazınız var belki daha büyük bi probleminiz.

kendi kendinize teşhis koymak yerine doktora gitmelisiniz. belki sadece gazınız var belki daha büyük bi probleminiz.
bilmiyorum ama korkuyorum da doktora gitmeye sizin bi bilginiz yok mu bu konu hakkında 3 haftadır çıkmayan gazın olacağını zannetmiyorum ama sağolun

Valla araştırma yapınca ne hastalıklar çıkıyor internette.
En mantıklı olan doktora gitmek.

Doktora git en kesin sonuç.Internet cok alakasiz seyler cikarir karsina

Aynisi banada oluyor. Sanki karnimdan birseyler kopuyor bazen. Ve ben artik her yemege kimyon katiyorum hazmi kolaylastiriyor sizde deneyin doktorada gidip bi danisin tabi :)

Aynisi banada oluyor. Sanki karnimdan birseyler kopuyor bazen. Ve ben artik her yemege kimyon katiyorum hazmi kolaylastiriyor sizde deneyin doktorada gidip bi danisin tabi :)
aynen bana da öyle oluyor çook teşekkür ederim . Bide bende sanki içerde bişey tekme atıyomuş gibi oluyo :)

aynen bana da öyle oluyor çook teşekkür ederim . Bide bende sanki içerde bişey tekme atıyomuş gibi oluyo :)
O zaman sen bi gebelik testi yap bana oyle tekme atiyormus gibi olmuyor :)

Back