Rahatsiz eden bir durum hakkinda

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.759
Daha önce hic cinsel iliskim olmadi buna göre yorum yaparsaniz lütfen. 2-3 günde bir sabahlari kalkınca kasik ağrısı oluyor. Bazen sıvı geliyor ama sivi gelmezse çok ağrım oluyor. Ve tüm gün ağrı devam ediyor. Özellikle adet dönemim yaklasinca her gün oluyor bile diyebilirim. Bir de sivi akmayinca sürekli adetim gelmiste akmıyormuş gibi hissediyorum ya da kahverengi lekelenme oluyor. Kadin doğuma gitmistim kist mi var acaba diye gittigimde bir sey çıkmadı. Ultrason deniyor sanirim makineye onunla baktı.Herhangi bir sıkıntım gözükmüyor. O yüzden konuyu jinekolojiye değil de buraya açtım

Benim de oluyordu, ilk cinsel ilişkiye girmeden evvel. Güzel bir his oluyor. Ama olmadığı zamanlarda ağrı çekmemiştim hiç.
Benim olmadigi zamanlarda ağrım oluyor maalesef bildigimiz adet ağrısı gibi. Bir de sundan çekiniyorum erkekler de erken boşalma sorunu oluyormus ya acaba ileride benim cinsel hayatimda da böyle bir sorun olur mu

Benim olmadigi zamanlarda ağrım oluyor maalesef bildigimiz adet ağrısı gibi. Bir de sundan çekiniyorum erkekler de erken boşalma sorunu oluyormus ya acaba ileride benim cinsel hayatimda da böyle bir sorun olur mu
Bilinçaltı kaynaklı bir tepki bu belki de. Vücut rahatlamak istiyor, olmayınca ağrı çekiyorsun.

Aynen şeffaf akıntı
Canım şeffaf akıntı eğer uzayan sümüksü bir yapıdaysa yumurtlama akıntısı da olabilir. Bu akıntının 28 günde bir adet gören kadınlar için genelde 11-15. Gün arasında gelmesi beklenir. Bunun dışında vajinamızın kurumaması için anatomimiz gereği rutin doğal akıntılarımız olur. Kıvamlı,Kokulu ve sarı,yeşil,gri gibi renklerde olması enfeksiyon,mantar gibi hastalıklara işaret eder.Kahverengi akıntı ya da kanama adet döngüleri arasında ise ara lekelenmedir. Kist,vajinit,adet düzensizliği gibi durumlarda olur dr a görünmelisin. İdrar yaparken yanma,ağrı,sık idrara çıkma gibi şikayetlerin var mı? Varsa yüksek ihtimalle sistitsindir günde 2 lt su içmeli ve dr a görünmelisin. Her türlü dr a görünmelisin

Yok hicbir sıkıntım zaten doktora da gittim sorun yok dedi.Günlük beyaz akıntı sorunum vardı,mantar sorunum da oldu :) O yüzden ayırt edebiliyorum ama tesekkür ederim tavsiyeniz icin

Yumurtlama zamanında yoğun akıntı ve kasik ağrısı olur normaldir.
Adet döngünüzün ortasında oluyorsa bu yüzdendir muhtemelen.

Benim böyle kasık sancım olduğu dönem kist çıkmıştı. Sizde bir şey çıkmamış ama.
Üşütüyor musunuz acaba? Ben gece üşüdüğümde de sabah sancım olur. Ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın. Hava serinse ve çorapsız yatıyorsanız bir süre çoraplı yatmayı deneyin.

Adet öncesi kasık ağrısı normal.Sürekli ağrıyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir.

Benzer şikayetlerle bende çikolata kisti çıkmıştı. Bekarken kaç doktor ultrasonla baktı görmedi,hep stres üşütme falan dediler, en son çok yaşlı bir doktor eliyle bakıp kistlerin var kızım dedi. Soğan kürü yaptırdı bana geçti. Hamileyken 8. haftada kahverengi kanamam başladı,o zamana kadar sürekli ultrason bakıldı tabi. Doktorum vajinal ultrason bakalım dedi bam kistim varmış ,patlamış ,sızıyor. Görünmüyor çikolata kistleri. Bana sorunun buymuş gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…