Aynen şeffaf akıntıSivi derken akıntın mi geliyor ? Anlayamadim
Genelde rüyalarimi hatirlamam o yüzden bilemiyorumCinsel içerikli rüyalar görüyor musun sabahına sıvı akan gecelerde?
Benim de oluyordu, ilk cinsel ilişkiye girmeden evvel. Güzel bir his oluyor. Ama olmadığı zamanlarda ağrı çekmemiştim hiç.Genelde rüyalarimi hatirlamam o yüzden bilemiyorum
Benim olmadigi zamanlarda ağrım oluyor maalesef bildigimiz adet ağrısı gibi. Bir de sundan çekiniyorum erkekler de erken boşalma sorunu oluyormus ya acaba ileride benim cinsel hayatimda da böyle bir sorun olur muBenim de oluyordu, ilk cinsel ilişkiye girmeden evvel. Güzel bir his oluyor. Ama olmadığı zamanlarda ağrı çekmemiştim hiç.
Bilinçaltı kaynaklı bir tepki bu belki de. Vücut rahatlamak istiyor, olmayınca ağrı çekiyorsun.Benim olmadigi zamanlarda ağrım oluyor maalesef bildigimiz adet ağrısı gibi. Bir de sundan çekiniyorum erkekler de erken boşalma sorunu oluyormus ya acaba ileride benim cinsel hayatimda da böyle bir sorun olur mu
Canım şeffaf akıntı eğer uzayan sümüksü bir yapıdaysa yumurtlama akıntısı da olabilir. Bu akıntının 28 günde bir adet gören kadınlar için genelde 11-15. Gün arasında gelmesi beklenir. Bunun dışında vajinamızın kurumaması için anatomimiz gereği rutin doğal akıntılarımız olur. Kıvamlı,Kokulu ve sarı,yeşil,gri gibi renklerde olması enfeksiyon,mantar gibi hastalıklara işaret eder.Kahverengi akıntı ya da kanama adet döngüleri arasında ise ara lekelenmedir. Kist,vajinit,adet düzensizliği gibi durumlarda olur dr a görünmelisin. İdrar yaparken yanma,ağrı,sık idrara çıkma gibi şikayetlerin var mı? Varsa yüksek ihtimalle sistitsindir günde 2 lt su içmeli ve dr a görünmelisin. Her türlü dr a görünmelisinAynen şeffaf akıntı
Olabilir.Mantıklı geldi, teşekkür ederimBilinçaltı kaynaklı bir tepki bu belki de. Vücut rahatlamak istiyor, olmayınca ağrı çekiyorsun.
Yok hicbir sıkıntım zaten doktora da gittim sorun yok dedi.Günlük beyaz akıntı sorunum vardı,mantar sorunum da oldu :) O yüzden ayırt edebiliyorum ama tesekkür ederim tavsiyeniz icinCanım şeffaf akıntı eğer uzayan sümüksü bir yapıdaysa yumurtlama akıntısı da olabilir. Bu akıntının 28 günde bir adet gören kadınlar için genelde 11-15. Gün arasında gelmesi beklenir. Bunun dışında vajinamızın kurumaması için anatomimiz gereği rutin doğal akıntılarımız olur. Kıvamlı,Kokulu ve sarı,yeşil,gri gibi renklerde olması enfeksiyon,mantar gibi hastalıklara işaret eder.Kahverengi akıntı ya da kanama adet döngüleri arasında ise ara lekelenmedir. Kist,vajinit,adet düzensizliği gibi durumlarda olur dr a görünmelisin. İdrar yaparken yanma,ağrı,sık idrara çıkma gibi şikayetlerin var mı? Varsa yüksek ihtimalle sistitsindir günde 2 lt su içmeli ve dr a görünmelisin. Her türlü dr a görünmelisin