Canım progesteron u bilemiycem ama hcg o kadar artabilir benimde 3 kat artmıştı 830 ken 2400 e çıkmıştı iki gün arayla. Tüp bebekle dış gebelik olmaz sanırım çünkü döllenmiş yumurtayı direk rahme yerleştiriyorlar. Dış gebelikte döllenmiş yumurta tuplerde kalıyor ve orda gelişmeye başlıyor. Yani senin böyle bi ihtimalin yok. Kalbini ferah tut
Canım endişelerin çok normal çünkü bende ilk üç ay boyleydim nasıl pimpirikliydim inanamazsin ama sen kalbini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz dikkat et bu üç ay özellikle. Ben bi keresinde sırf karnimda ağrı oldu diye Dr a gitmiştim korkularimdan bahsetmiştim ona bana dedi ki "hersey olacağına varir düşeceği varsa zaten düşer" ilk gebeliğini yaşayan bütün anne adayları böyle oluyormus:) ama şimdi daha rahatım hamileliğin ilerlediğinde daha rahatliyor insan. Oyüzden endişe etme en kisa zmanda da bebeğini görür ve kalp atışlarıni duyarsın inşallah canimHcg artışı güzelmiş zaten. Tüp bebekte normal hamileliğe göre daha fazla dış gebelik olabiliryomuş. Tüplerde sorunlu olunmasından kaynaklı. Benim de bi taraf tıkalı. Ya yanlış bi yere yerleştiyse v.s... sürekli beynimde kaygılar... sanırım kesesiyi görüp kalp atışı duyana kadar hamileliğime inanamıcam...
Canım endişelerin çok normal çünkü bende ilk üç ay boyleydim nasıl pimpirikliydim inanamazsin ama sen kalbini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz dikkat et bu üç ay özellikle. Ben bi keresinde sırf karnimda ağrı oldu diye Dr a gitmiştim korkularimdan bahsetmiştim ona bana dedi ki "hersey olacağına varir düşeceği varsa zaten düşer" ilk gebeliğini yaşayan bütün anne adayları böyle oluyormus:) ama şimdi daha rahatım hamileliğin ilerlediğinde daha rahatliyor insan. Oyüzden endişe etme en kisa zmanda da bebeğini görür ve kalp atışlarıni duyarsın inşallah canim
Canım allah yardimcin olsun inşallah hersey gönlünce olur..Canım çok sağol. İnşallah. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. İnşallah güzelce görünür. Bize dua et olur mu...
inşallah bu gün keseyi görürsünüz. hamilelik ister istemez hep bir endişeyle, korkuyla geciyor. ilk üç ay geçince daha rahat olursun. karamsar olma, rahat ol.Canım çok sağol. İnşallah. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. İnşallah güzelce görünür. Bize dua et olur mu...
Canım allah yardimcin olsun inşallah hersey gönlünce olur..
inşallah bu gün keseyi görürsünüz. hamilelik ister istemez hep bir endişeyle, korkuyla geciyor. ilk üç ay geçince daha rahat olursun. karamsar olma, rahat ol.
gözün aydın şimdi sıra pıtpıtları duymak da. inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın. o an çok özel bir anKeseyi gördük. Şükürler olsun :)
gözün aydın şimdi sıra pıtpıtları duymak da. inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın. o an çok özel bir an
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olur :)