• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat nefes alamama

zeynepakar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
113
47
18
32
Kızlar merhabalar size bişey soracam hastaneyede sırf bunun için randevuda aldım bu durumu yaşayan var mı aranizda bilmek istedim
Bu ara rahat nefes alamıyorum gece olmadı hiç göğsümde sanki bişey var rahat nefes alamıyorum yemek yiyecem yarım yarım nefes alıyorum şuan bile yarım yarım alıyorum astım da yok bunun jcinde ayrı gittim hastaneye aklıma gelen şey acaba koronovirus hastalığı geçirdim acaba akciğerlerime zarar mı verdi korkmaya başladım üşüttum mu onuda anlamadım yemek yememe engel oluyor rahatsız olmaya başladım

Kızlar merhabalar size bişey soracam hastaneyede sırf bunun için randevuda aldım bu durumu yaşayan var mı aranizda bilmek istedim
Bu ara rahat nefes alamıyorum gece olmadı hiç göğsümde sanki bişey var rahat nefes alamıyorum yemek yiyecem yarım yarım nefes alıyorum şuan bile yarım yarım alıyorum astım da yok bunun jcinde ayrı gittim hastaneye aklıma gelen şey acaba koronovirus hastalığı geçirdim acaba akciğerlerime zarar mı verdi korkmaya başladım üşüttum mu onuda anlamadım yemek yememe engel oluyor rahatsız olmaya başladım
Benzer bişey bende dönemsel oluyor alerjik dendi ama neye alerjim var da öyle oluyor bilmiyorum. Derin nefes alamıyorum bende bazen ve aldığım normal nefes de yetmiyor gibi oluyor. Sizin de belki alerjik olabilir ama ihmal etmeyin doktora görünün

Benzer bişey bende dönemsel oluyor alerjik dendi ama neye alerjim var da öyle oluyor bilmiyorum. Derin nefes alamıyorum bende bazen ve aldığım normal nefes de yetmiyor gibi oluyor. Sizin de belki alerjik olabilir ama ihmal etmeyin doktora görünün
Mutlaka gitmem lazım beni rahatsız etmeye başladı hiçbir şeye alerjim de yok yada vardır onuda bilmiyorum ama.ozellikle yemekler de oluyor yemeği rahat yiyemiyorum

Astım olabilir benim astımım da böyle başladı.Yagmur yağınca toprak kokusunun rahatsız etmesiyle farkettim dediğiniz hissi covid gecirdikten sonra arttı

Mutlaka gitmem lazım beni rahatsız etmeye başladı hiçbir şeye alerjim de yok yada vardır onuda bilmiyorum ama.ozellikle yemekler de oluyor yemeği rahat yiyemiyorum

Reflünüz var mı? Bazen reflü de sıkıştırabiliyor.

İstanbul'da yaşıyorsanız Yedikule'yi tavsiye ederim hastane olarak.

Nefes testi yaptırdınız mı son zamanlarda?
Nefes testini 3 yıl falan oluyor o zaman covid yoktu nefesim yetmedi ki beceremedim yarısına kadar ufluyebildim onda da bişey çıkmadı doktor dedi bişey görünmüyor zaten bu nefes alamama yeni çıktı dikkatimi çekti özellikle yemek yiyince artık yemek konusunda mi ne rahat nefes alamıyorum

Astım olabilir benim astımım da böyle başladı.Yagmur yağınca toprak kokusunun rahatsız etmesiyle farkettim dediğiniz hissi covid gecirdikten sonra arttı
Astım yok işte hastaneye gidecem astım da olabilir bende onda şüphelendim ama öyle parfüme falan alerjim yok öyle beni rahatsız da etmez sigara olsun kötü kokular olsun beni hiç rahatsız etmez

Ben de yaşadıklarınızın aynısını yaşadım birkaç doktora gittim bütün testleri yaptırdım, röntgen ve tomografi çektirdim ama hiçbir sonuç çıkmadı. Ben de artık koronadan kalan bir durum olarak düşünüyorum.

Yaklaşık iki ay önce de sol kolumdan göğsüme doğru bir ağrı oluşmaya başladı. Yine doktora gittim hiçbir şey çıkmadı. Doktor koronavirüs aşısından kaynaklanabileceğini endişelenmememi söyledi. Bu hastalık vücudumuzda böyle kalıcı etkiler bıraktı sanırım :KK43:

Bahar geldi polen alerjiniz olabilir. Bende de var. Bitkilerin cinsel hayatından biz etkileniyoruz 😖 Bir miktar kırıcı.

Nefes testini 3 yıl falan oluyor o zaman covid yoktu nefesim yetmedi ki beceremedim yarısına kadar ufluyebildim onda da bişey çıkmadı doktor dedi bişey görünmüyor zaten bu nefes alamama yeni çıktı dikkatimi çekti özellikle yemek yiyince artık yemek konusunda mi ne rahat nefes alamıyorum
Nefes testi yapmadan astım-bronşit yok teşhisini nasıl koydular ?

Bende stres yapınca su içerken nefes alıyorum istemeden hızlıca.Sanki o an boğulacamda nefes alma ihtiyacı duyuyorum.O yüzden suyu yudum Yudum içiyorum bazen oluyor bende.

Back