arkadaşlar bu kez benim bir derdim war..
işin içinden çıkamadım..
fikir we önerilerinizi bekliyorum..
çok yakın bir kız arkadaşım war.kariyer sahibi,2 yıllık ewli,iyiniyetli,hanımhanımcık.
bugün için tel.açıp ofisime uğramak istedi,memnun oldum sohbet ederiz diye..meğer boşanmak istediği için gelmiş.eşini de tanırım,son derece beyefendi,iyi bir işi olan,ince bir bey.we henüz eşinin boşanmak istediğinden haberdar değil.
iki kişi anlaşamıyorsa,ruhen,beynen,bedenen uyumsuzluklar warsa tabi ki boşanmak çok normal.fakat arkadaşımın ewliliğinde hiç böyle sorunlar olmadığını biliyorum.kendisi de zaten eşinin ideal bir eş olduğunu söylüyor fakat,ewli olmaktan hoşlanmadığını,yalnız yaşamak istediğini,başka ilişkileri zamanla olabileceğini fakat ewliliğin kendine çok uygun olmadığını anlatıyor.aslında eşi baskıcı falan da değildir fakat arkadaşım başka kız yada erkek arkadaşlarıyla tatillere gitmek istediğini,yemeklere çıkmak istediğini,birine bağlı kalmak istemediğini anlatıyor.aslında hiç öyle kötü biri değildir.fikirleri belki biraz uçuk gelecek ama tek gerekçesi ewli olma mantığını sewememiş olması..bir süre ayrı kalmasını,tek başına bir tatil yapmasını,kafasını toplamasını önerdim ama çok kararlı.benden eşi ile konuşmamı istedi.hiçbir maddi talebi yok.hatta eşi ile kırgın ayrılmak falan da istemiyor.
insan yakınlarına çok profesyonelce dawranamıyor.kaldı ki hem benim çok yakın arkadaşım,hem de aile dostumuz,nasıl bir ewliliği olduğunu biliyorum..üzüldüm açıkçası..
rahat battı ya da özgürlük daha tatlı geldi..ben bilemedim.
eşi ile konuşmalı we bitirilmesi için hukuki yardım mı wermeliyim,
yoksa düzeltilmesi çin müdahale mi etmeliyim?
aklıbaşında insanlar we düzeltilecek bir kusuru da yok gerçi ikisinin de..