Rahat gülmek istiyorum arkadaşlar

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
arkadaşlar benım 5 6 yıl olmustur ön üst dört dişim kaplama yaptırmıstım..kaplama yapılan o dişlerin damak kısmı oldugu gıbı mosmor ya neden boyle olur anlamıyorum kaplamadan sonra cogu kısıde var gozlemledıgım kadar...ve ben bu olayı okadar taktımkı öndede oldugu için rahat rahat gulemıyorum ya kafayı yıcem boyle mosmor ne yapsak nasıl bu damak rengıo normale döner
yardım yokmuuuu:tomato::

buna en iyi ,bir dis hekimi cevap verir canim,hicbi bilgim yok,,,,umarim istedigin gibi olur herseya.s.

arkadaşlar benım 5 6 yıl olmustur ön üst dört dişim kaplama yaptırmıstım..kaplama yapılan o dişlerin damak kısmı oldugu gıbı mosmor ya neden boyle olur anlamıyorum kaplamadan sonra cogu kısıde var gozlemledıgım kadar...ve ben bu olayı okadar taktımkı öndede oldugu için rahat rahat gulemıyorum ya kafayı yıcem boyle mosmor ne yapsak nasıl bu damak rengıo normale döner
yardım yokmuuuu:tomato::

canım benımde üste ön iki disim kaplama benımde oyle olmustu,mosmordu hatta,bende rahat gulemıyordum,eşimin akrabası diş hekımın yanında calısyor nısantasında,onun yanına gıtmıstım,o farkettı ve hemen temızledı sımdı cok sukur morluktan eser kalmadı.kaplama dıslerı olanlarda oluyor bu sorun 3 4 ayda bır damagı temızletmek lazım.damagı temızletmek derkende,yanı dısın ete temes ettigi yer orası temızlenınce morluk gıdıyo.ınsanlah aydıınlata bılmısımdır canım..yerimseniben

canım ya cok tesekkur ederımde damagın temızlendıgını yenı duydum ınan..yane doktora gıdıp damagımı temızletecem öylemı ay allahım ınsallah care olur cok kotu bır durum benım için

Canım bence dişlerini iyi yapamamışlar tam dişine oturtamamışlar, kaplama dişler damağına baskı yapıyor, ondan morarıyor, bence başka bir diş hekimine bu ihtimali de sor ve kaplamaları iyi bir dişçiye (önceden araştırdığın) değiştir, bu arada aç gözlü birine gidersen hemen yapalım olmamış falan der, güvendiğin birisine sor yani . Tabi benim aklıma gelen bu yorum bir ihtimal bunu da unutma....

walla bir an önce doktoruna git kaplamayı çıkarıp yeniden yapıştırsınlar...bu arada diş fırçanla bol bol masaj yap kanayana kadar sürt diş etlerini...
kokuda yapar daha kötü olursun bak diş eti hastalıkları çok sorun açar başına hemen doktora hemeeeennn

evet damak temizletmek gerekiyo sanırım benim bi arkadaşımında öleydi ön dişlerinden biri birazcık mor dişle damak arasında iltihap oluşuyomuş onu temizleyince düzeldi ama onun kaplama filan diildi

merhaba
dişetleriinin morarması yada renk değiştirmesinin birçok nedeni vardır. tüm nedenlerin ortak yanı ise ;size yapılan tedavinin yanlışlığıdır. dişhekimi seçerken biraz daha dikkatli olursanız ya da işinde gerçekten uzman kaliteli bir hekim bulursanız bu sorununuz çok rahatlıkla çözülür. bulunduğunuz şehirde eminim işinin uzmanı hekimler vardır. eğer yardım isterseniz özelime mail atın
saygılar

X