- Konu Sahibi Queen of the North
salon halılarınız daha modern olabilirdi baya klasik almış,ayrıca yatak odası örtnde çok ağır,bence renkleri itici..ama tabiki senin zevkin..güle güle otur :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salon halılarınız daha modern olabilirdi baya klasik almış,ayrıca yatak odası örtnde çok ağır,bence renkleri itici..ama tabiki senin zevkin..güle güle otur :)![]()
mutfak lambasına bayıldımmm çok ama çok sık :119:
eviniz çokkk güzel güle güle agız tadıyla oturun.![]()
Evinde ağız tadıyla otur inşallah. Lamba seçimlerin çok güzelmiş özellikle yatak odası. Yuvarlak berjerler süper. Ben bir tek salon halılarına takıldım. Makineden renkler tam çıkmamış galiba. Salon mobilyalarının tarzı ve rengi ile halılar hiç uymamış gibi. Düz gri shaggy olabilir mesela, o tür daha modern , daha az desenli bir şey alsan çok daha hoş durur sanki. Çünkü koltuk döşemelerin cıvıl cıvıl desenli. Bu tarza klasik kilim desen yerine modern geometrik desenler ve daha sade daha az renkli halılar daha iyi uyum sağlar.
Diğer konunda masan için fikir istemişsin. Bence o alttaki tabağı kırmızı gül yapraklarıyla doldur. Masanın üzerine duvara gelen tarafa da tavuklu şirin biblolardan, tuzluk biberlik seti gibi, kavanoz gibi biblo tarzı şeylerden koyabilirsin.
arkadaşım ben senin salonunu çok beğendim ille herkesin evinde shaggy halı olacak diye bir kural yok kullandıkça temizliğinin kolay ve kullanışlı olduğunu göreceksin halın koltuğun pastel tonlarda ve göz yormuyor iyi günlerde kullanın evinizde mutlulukla oturun![]()
Salondaki yuvarlak koltuğa bayıldım.Güle güle kullanın evinizi. :)![]()
tşk ederim koçtaştan almıstım gecen sene 25 tl idi![]()
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim
...............
Çok şık, çok güzel.
Mutlulukla oturun inşallah...
güle güle oturun sıcacık döşenmiş bir ev :)