-
- Konu Sahibi bluewihte1801
ama poşet çay şeklinde olanlardan değil aktardan kuru olarak alıver
inanın öyle zamansız başladım ki... Aranızda doğ um kontrol hapı kullanan var mı bilmiyorum ama vücudu öyle bir yönetiyor ki hapları günlük saatiyle içiyorsun 21 gün bırakıyorsun yedi gün i,çinde kesin adet görüyorsun. Bu 21 gün değil o hapları bir hafta kullanıp bıraksan bile (ki bu kesinlikle önerilmez vücudun dengesini bozuyor çünkü denemeyin) bir hafta içinde adet görüyorsun işte ben 21 gün boyunca içilmesi gereken o hapı yarısında bıraktım dayanamıyordum çünkü artık yan etkileri çok fazla yansıdı bana. Bıraktım ve bırakır bırakmaz soğan kürüne başladım 15 gün içtim tam kaç gün sonra adet gördüm ben bilmiyorum ama ya bir hafta ya da en fazla onuncu günün sonunda adet gördüm. Insan karnı ağrıyor diye mutlu olur mu kızlar :)kullananlar bilir o ilaçlar ağrı olmasını da önler. Kullanıp memnun olanlar var ama bende yan etkisi çok fazla oldu. öyle güzel bir mucize ki ilaçsız adet olmuyordum ben. Ilk küre adet bitiminden 7 gün sonra başlayın. 15 gün sabredin için ne olursa olsun bırakmayın inanın ve içerken tiksinmeyin çünkü onda şifamız var o nimet biz kadınlar için çok büyük nimet.bizim şifamız onda saklı...
kızlar dogum kontorle devam edıyımmı sogan kuru yaparken ????????
bence ikisini bir arada içme..ama evliysen eğer kontrol amaçlı içiyorsan o başka..
soğan suyunu düzenli içiyorsan adetini düzene sokacaktır ayrıca hapa gerek yok diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim , Bekarım herhangi bir korunma sebebim yok .. Şimdi dogum kontrol bıttı beklıyorum adetım gelsın 7 gun sonra baslıcam hemen sogan suyuna Rabbim İnşallah şifa verir 6 yıldır sıgara ıcıyordum bıraktım 4 gun oldu dahada içmem sırf yumurtalıklar düzelsin diye her yolu deniyorum..
Pandora dilerim şifa olur inşallah.