Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım,Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin,Bizlere de dua et.
Asinacim cok tebrik ederim. Yalniz bir sey eklemek istiyorum. I have been breastfeeding 1 months 2 weeks yaziyor alttaki bebek ticker'inda. Bu 1 ay 2 haftadir emziriyorum demek.
Sen hamilesin emzirmiyorsum. I am pregnant for 1 month and 2 week gibi bir sey olmali. Ya da Turkcesi:)
Ben de 5+4 um Allah in izni ile.
canım tebrik ederim...ne mutlu sana.. rabbim hayırlısıyla kucaklamayıda nasib eder inşallah...
canım hebrik ederim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
Canım tebrikler.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh. :teytey:
tebikler canım darısı bizim gibi olmayanlaın basına inş. sorunsuz bir hamilelik diliyorum
kimyasal gebelik geçirdiğinde bende çok üzülmüştüm ne mutluki Allah daha fazla bekletmedi seni hayırlısıyla tamamıa erip yavrnu sağsalim kucağına almak nasip olur inşallah