- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
İns canm nasl hamile kaldn birseyler yaptn mıCanım benim inşallah en güzel zamanda sende yaşarsın bu duyguyu
O kadar kür mür yaptım olmadı canım yaİns canm nasl hamile kaldn birseyler yaptn mı
Canm herkes takmaynca dyr nasl takmadnz ya bende ahh bi takmasam ama olmyr takyrm iste cock gordgmde ynr basa donuyorumO kadar kür mür yaptım olmadı canım ya
Doktorum iltihap için sürekli ilaç veriyordu ama temizlenmiyordu. Şubat ayında yine kullandım ama bende bu sefer de olmazsa ara vericem falan dedim. Öyle çok takmadım da aklıma da getirmedim. Takmayınca oluyor diyorlardı bende diyordum nasıl takmıyorlar anlamıyorum diye. Demekki oluyor muş
Ne biliim bende anlamadım birden bana bir boşvermişlik geldi ama nasıl oldu anlamadım kısmeti varmış diyelimCanm herkes takmaynca dyr nasl takmadnz ya bende ahh bi takmasam ama olmyr takyrm iste cock gordgmde ynr basa donuyorum
Aynn cnm kısmetn oleymis cnm tekrr hayrli olsn cnmNe biliim bende anlamadım birden bana bir boşvermişlik geldi ama nasıl oldu anlamadım kısmeti varmış diyelim
Adet günü benim 18 di canım.. Sonra katlana katlana büyüdü. Senin de öyle olacak inşallahDün akşam test yaptırdım sonuç 27,84 biraz moralim bozuldu gibi. İkinci testi salı günü yapmayı planlıyorum inşallah değerim yükselir. İdrar da dün sabah silik çıkmıştı ama 10 dakikadan sonra baya kırmızılaştı. Yarın idrar testini de tekrarlicam umarım o da bir öncekinden koyu çıkar
Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin..Gözünüz aydın :)Günaydın kızlar nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Beni az çok tanıyan vardır aranızda bi senedir çocuk istiyorduk. Bi şekilde nasip olmadı. Çok şükür bugüne nasipmiş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Biraz neler yaptığımdan bahsedeyim benim gibi her duyduğu şeyi deneyip her okuduğu şeyden umutlanıp bir şeyler yapmaya çalışan diğer arkadaşlarım için yani sizler için.
Benim geçmek bilmeyen bir iltihap sorunum vardı sadece. Eşimin testleri çok iyiydi çünkü.
Bir kaç kere ilaç kullandım ama olmadı. En son yine doktorumun verdiği ilaçları (eşimle birlikte) kullandım ve bu sefer iltihabımın temizlendiğini farkettim. Ancak bu sefer de ben ruhsal olarak çocuk için uğraşmayı bırakmış gibiydim. Yani böyle kürler falan denemek ya da bi daha doktora gitmek gibi bi niyetim yoktu en azından belli bir süre kendimi toparlayana kadar. İnternette gezinirken bir yazı okumuştum evlat sahibi olmak güzel şeydir ama herkes evlat sahibi olacak diye birşey yoktur. Belki de olmaması senin için daha hayırlıdır. İleride ne olur ne olmaz bizler bunu bilemeyiz. İstemeliyiz ama isterken bunları da düşünmeliyiz diye yazıyordu. O günden sonra çok da takmamaya başladım. Ve şimdi hamileyim. Demek ki gerçekten psikolojik olarak bu modda olmak gerekiyormuş.
Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı ise hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım darısı sana. Hayırlısı ile en kısa zamanda inşallahAllah inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin..Gözünüz aydın :)
Amin canım. Rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlı ugurlu olsun canım ocak topigini açmıştın değilmi oradan biliyorum seni cok sevindim senin adına. Hepimize dua et sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
Pazar öğlen yaptırdım 73,39 çıktı canım çok şükür artıyor git gideCanım yaptırdın mı test, merak ettim..
Maşallah, ne Zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?Pazar öğlen yaptırdım 73,39 çıktı canım çok şükür artıyor git gide
Diğerini cuma akşamı yapmıştım 27,84 çıkmıştı
Canım yarın gidiyorum doktoraMaşallah, ne Zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?