- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
cnm cok sevindim rabbim sagklikla almayi nasip etsin insaallhGünaydın kızlar nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Beni az çok tanıyan vardır aranızda bi senedir çocuk istiyorduk. Bi şekilde nasip olmadı. Çok şükür bugüne nasipmiş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Biraz neler yaptığımdan bahsedeyim benim gibi her duyduğu şeyi deneyip her okuduğu şeyden umutlanıp bir şeyler yapmaya çalışan diğer arkadaşlarım için yani sizler için.
Benim geçmek bilmeyen bir iltihap sorunum vardı sadece. Eşimin testleri çok iyiydi çünkü.
Bir kaç kere ilaç kullandım ama olmadı. En son yine doktorumun verdiği ilaçları (eşimle birlikte) kullandım ve bu sefer iltihabımın temizlendiğini farkettim. Ancak bu sefer de ben ruhsal olarak çocuk için uğraşmayı bırakmış gibiydim. Yani böyle kürler falan denemek ya da bi daha doktora gitmek gibi bi niyetim yoktu en azından belli bir süre kendimi toparlayana kadar. İnternette gezinirken bir yazı okumuştum evlat sahibi olmak güzel şeydir ama herkes evlat sahibi olacak diye birşey yoktur. Belki de olmaması senin için daha hayırlıdır. İleride ne olur ne olmaz bizler bunu bilemeyiz. İstemeliyiz ama isterken bunları da düşünmeliyiz diye yazıyordu. O günden sonra çok da takmamaya başladım. Ve şimdi hamileyim. Demek ki gerçekten psikolojik olarak bu modda olmak gerekiyormuş.
Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı ise hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ya çok sevindimgözün aydın Can'ım benim, senin adını görünce daha da çok sevindim hadi bakalım bir serüvende senin için başlıyor, sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
Teşekkür ederim canımcnm cok sevindim rabbim sagklikla almayi nasip etsin insaallh
Hayırlısıysa amin canımhayırlı olsun canım darısı bana olsun inşallah hayırlısıyla ,
saglıkla dogur
Ocak topiğini açmıştın, evet orada gerçekten dua ettim senin için. Çok şükür artık sende aramızdasın
Hayırlı uğurlu gelsin bebişin canım benim:) akıntın var mıydı peki o çok konuşulanBu arada merak edenler için adet günüm dün dü bir gün gecikti 3 gün önce idrar da negatif çıkmıştı bugün sabah yaptım pozitif. Akşama kan testi yaptırmaya gideceğim. Hamile olduğumu düşünmeme sebep olan şey bir haftadır var olan ve birden başlayıp şiddetlenen baş dönmeleriydi gün içerisinde üç dört kere oluyordu. Onun dışındakiler adet belirtisiyle aynı
Ocak topiğini açmıştın, evet orada gerçekten dua ettim senin için. Çok şükür artık sende aramızdasın
Benim zaten hep akıntım var çok farketmedim ondan ama normalde bu zamanlar akıntım sarımtırak olurdu şimdi daha açık renkli bi akıntı var sürekli olarakHayırlı uğurlu gelsin bebişin canım benim:) akıntın var mıydı peki o çok konuşulan
Bundan sonra hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarıma böyle dua edicem :)bende bir dua alayım canım ozaman senden :)
rabbim dualarını kabul eylesin
Amin inşallahAllah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah, sizin adınıza çok sevindim inşallah isteyen herkes çocuk sahibi olabilir.
Hayırlı ise hayrıyla gelir inşallah canım benim bol bol dua et hayatını yaşa kafana da çocuk mevzusunu hiç takmahayırlı olsun canım darısı bana olsun inşallah hayırlısıyla ,
saglıkla dogur
Evet canım çok şükür. Topiği de bırakmıştım artık insan buraya girdikçe okudukça daha çok hevesleniyor hırslanıyor olmayınca da kendimizi üzmekten başka birşey geçmiyor elimizeOcak topiğini açmıştın, evet orada gerçekten dua ettim senin için. Çok şükür artık sende aramızdasın
Artık dualarım seninle o Zaman canım.. Rabbim tez zamanda evlat versin sana dabende bir dua alayım canım ozaman senden :)
rabbim dualarını kabul eylesin
Doktordan sonra da yaz canım, haberlerini bekliyorumEvet canım çok şükür. Topiği de bırakmıştım artık insan buraya girdikçe okudukça daha çok hevesleniyor hırslanıyor olmayınca da kendimizi üzmekten başka birşey geçmiyor elimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?