canım allahım senı engüzel haftada ödüllendirmiş allaha binlerke kereler hihoyyyt:1hug:a.s.şükürler olsun canım YARADAN kucağına almayıda nasıp etsinnevrommm:asigim:
canım arkadaşım bitanesin sen
beni öyle çok duygulandırdınki okurken göz yaşlarıma hakim olamadımsenağlama
sen dünyanın en tatlı annesi olacaksın Allahın izniyle :Saruboceq:
iyiki seni tanımışım
herşey senin içten ve güzel duaların sayesinde oldu belkide
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:
erkek infertilitesi topiğindeki arkadaşlarımızın hepsine tattırsın mevlam bu duyguyu
dualarım kalbim herkesle olacak
inşallah bende sağlıcakal kucağıma Aldığım günleride görürüm:Saruboceq:
hala rüyada şoktayım sanki
tarif edilmez duygular içerisindeyim bitanem
güzel dileklerin için çook teşekkürler:1hug:
çook öpüyorumŞeniz
Ben çok mutlu olsum smhsmh'ciğim..:asigim:
Yani tarifi mükün değil değil duygularımın..Yazıştığınız başlığa gelip sizlere dua ederken inanıyordum ki sırayla her biriniz annelik duygusuna bir adım daha yaklaşıyordunuz..
Bugün senden,yarın diğer arkadaşımızdan,sonrasında başka kardeşimizden hep böyle sevinç nidaları ile dolu haberler,müjdeler alacağız..a.s
İnanç,umut ve ''hayırlısı olsun'' diyebilmekle,sabrın,gücün ve inanmanın meyvesi olan bu meleğimiz önce annesine ve babasına,sonra bizlere hayırlara vesile olsun inş..:Saruboceq:
Sağ sağlim kucağına almayı da bizlere göstersin Allah'ım..
Kalbim ve dularım senin gibi bebek hasreti ile yanan ama bir gün bu mutluluğu sonuna kadar yaşayacak arkadaşlarım içindir..:Saruboceq:
En kısa zamanda tüm bebek isteyen arkadaşlarımızın,''Müjde Hamileyim'' başlıklı konularını,forum içinde görmek dileği ile..:asigim:
Hayırlı olsun arkadaşım,gözleriniz aydın olsun...
sağolasın canım benim Allah razı olsun hepinizdenoyyy smhim dün yazdım özel olarak tebrik ettim seni burayada yazam canısı :lepi:
gözün aydın Allah ım kucagına saglıkla almayı nasip etsin inş analı babalı hayırlı evlat olsun yegenimiz a.s.
cok sevindim cokkkkkkkkk sositososito masallah
amin canımcanım arkadaşım benim hayırlı olsun tebrik ederim seni görünce yazını gözlerime inanamadım çok sevindim ALLAHIM bebişini kucagına almayıda nasip etsin senin bu güzel haberin benide umutlandırdı darısıda bizlere olur inş.kendinede bebişinide çok iyi bak öpüyorum seni canım ALLLAHA EMANET OL.....
ahh canım benim canım arkadaşlarımCanım siteye anca girebildim
kaç gündür bi türlü giremiyodum
ve bu süper haberle karşılaştım
okadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatmam
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
gerçekten çok mutlu oldum hemen halay abaşlıyım ben
:dance::dance:::dance::teytey::teytey:::sositosositosositosositosositosositososi
çok teşekkür ederim bitanemvaybeeeeee nasıl bir çoşkudur bu nasıl bir güzellik alkisalkisalkis
allah tamamına erdirsin arkadaşım bu çoşkuyu görünce yazmadan geçemedimm :asigim:
ilk anneler günün de kutlu olsun Şeniz
sağolasın canımçok ama çok güzel bir duygu rabbim sen ne büyüksün canım tebrik ediyorum seni Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler için de dua et Allah bizede naip etsin inşallahhhh
Allahıma binlerce şükürler olsun balımSEMİhammmmm Fıstığımmmmm oleyyyyy beeeee böyle bir haberrr varmıı yaaa.Rabbim sana sonsuz şükürlerr olsunnn.Tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayıı nasipp etsin inşallahhhhh..Allaha emantt olll mucizenleeee..canım benimm öpüyorumm senniii..Allahımm evhat hasretiii yalvarışlarınaaa tamam dedii.Sabrın sayesındee bu sınavıı geçtin.Ve rabbim hayırlı zamanda bebeğini sana gönderdii...:Saruboceq::Saruboceq:
Şimdide halayy zamanı yuppiiii:teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool:
:dance: :dance:
hihoyyyt
çok teşekkürler canımcokkk güselll olmusssss
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
amin canımtebrik ederim arkadaşım a.s.
maşaallah maşaallahh alkisalkisalkis
hayırlı evlat olsunn inş. minik meleğin, minik mucizen :asigim:
rabbim bizimde yüzümüze güler inşallahkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
amin canım inşallah:sm_cool:ilk anneler gününde çok güzel bir hediye oldu senin için allah mutluuğunu daim etsin arkadaşım:enbuyukkk:
ahh canım ahh inşallahcanım benim okadar sevinç ve heyecanla yazmışsın ki ben bile okurken yerimde heyecanlandım.
tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
sen sabrının mükafatını almışsın .
inşallah yüce rabbim benimde ve tüm isteyenlerinde sabrının mükafatını verir.
bende mucize gerçekleşsin diye hem bekliyorum hem sabrediyorum inşallah benim tedavimin de sonunda bu güzel mucize bizede merhaba diyecek
canım benim tekrar hayırlı olsun sağlıcakla kalmanız dileklerimle
Rabbime binlerce şükürler olsun asimiste bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALLAHIM SEN BUYUKSUN
yarabbim bin sukur sana canim semihacim inanki cok ama cok sevindim anlatamam bunu sana cani gonulden inanki senin hamile olmani istiyordum hep dua ediyordum cunku herkes anne olmayi hakeder ama sen bu melek kalbunle inanki daha cok hakediyordun allahim guzel kalbinin mukafatini verdi
seni cok ama cok tbr ediyorum
ins sag salim kucagina alirsin
canımsın güzel hamişimBen dedim sana birtanem
gelicek en kısa sürede diye
hamilelerin duası kabul olurmuş
inan ki sen ve diğer tanıyıp bildiğim bilmedim herkes için dualar ettim.
Nasıl mutlu oldum anlatamam canım
tebrik ederim.
Sağlıkla kucağına almayı canı gönülden diliyorum.
amin canım sağolasıncanım benim gözünaydın
allah tamamına erdirsinn
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
banada her güzel haber her mucize haber umut olurdubu ne güzel bir haber böyle ya rabbimmm çok büyüksün :Saruboceq:
smham canı gönülden tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :CüvCüv:
her geçen gün umutlarım azalırken böyle haberlerle kendime geliyorum,yeniden umutlanıyorum :1rolleyes:
kıızzz smham anneler günü hediyesini erken verdi bıcırığın,hediye neredemi
göbüşündeeeeeee delikafadulden
canım benim çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim.rabim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :sm_cool: a.s.
inanamıyorum şimdi gördüm ya okurken benimde elim ayağım titredi mucizeeee
allahım tamamına erdirsin bi tanem bu mutluluğunu paylaşmak okumak harikaydııı:lepi:
herşey her zman gönlünce olsun smhcım sende anneliği çok hak ediyorsun
artık darısı bize dualarını esirgeme........
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:halay çekicem tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiii
[/Crabbim daima mutlu etsin cnm
allah çok büyük :)
ayrıca belki yazmışsındır ama ben okumamış olabilirim
karışım çayın nedir cnm bende onu merak ettim :))OLOR]
amin canım sağolasınsmhm canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
beterim bitanemcanım tatlı semoşum aldığım ennnnngüzel haber bu ne mutlu bana iyiki msn ni açtım ve badem haber verdi bana :lepi:Şeniz
senin sonucun ne oldu canımsmh yeni üyeyim aslında ama zor olmuş hamiş kalman sanırım Allahım tamamına erdirsin canım çok sevindim canım bnm,bizede dua et yarın bende test yapıcam inş bende bu mutluluğu yaşar sizle paylaşırım güzel annecik anneler günün kutlu olsun...Rabbim sizi korusun
canım tebrik ederim..ŞenizŞeniz
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. bizlerede dua etmeyi unutma
elhamdülillah canımTebrik ederimmmmmmm....
İşte bir mucize daha hayata geldi,elhamdülillah...
Ben bugün Pinkrose dan duydum,çok sevindim yaaa...Şimdi kardeşimede söyledim,gözlerini kocaman açtı,inanmıyorum dediiii...
Yani ailecek çok sevindik:)))
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...Hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi,hayırlısıyla sağlığınızla kolay doğumlar nasip olsun inşallah...Yavrunuzla ve tüm sevdiklerinizle uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim...
Darısı bizlere inşallah...
sağolasın tatlım Allah razı olsunayy smh canımm günlüğünde okudum hemen damladım buraya ..çok tebrik ediyorum canımmmm..
sağolasın canım benim Allah razı olsunoy kurban olurum sana ne mutlu canimcigim gözün aydin
senin adinada cok sevindim inan
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
ve rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:
tüm dualarim anne olmak isteyen herkezle:Saruboceq:
amin canım inşallahgözün aydin allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
allah bu duyguyu herkese taddirsin:Saruboceq:
ayyyyyyy......yaaaaaa
sabah sabah ne güzel bir haber...........
çok ama çok sevindim.................yeni gördüm canım ya.........
hakkaten çok güzel bir haber........
allahtan ümit kesilmez.......yüce rabbim yeterki içten isteyin herkesin duasını kabul ederim diyor........
ve duaların kabul oldu..........
işallah saglıklı çok güzel bir hamilelegin geçer ve yavrunu kucagına alır sevgiyle büyütürsün.......
allahım olmayan herkesede isteyen herkese versin..............kim ne istiyorsa herkesin duasını kabul etsin...........
canım sağolasıncanım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim :1hug:
çok sağol canım benim Allah razı olsuncanım yaa çok sevindim
önce juliet, şimdi sen, inşallah arkası da gelir
kknın uğuru mu bu acaba, çok isteyip bebeği olamayanlar tek tek dökülüyor gerçekten
günlüğüne de yazmıştım ilk açtığında
herşey yolunda gidecek hiç merak etme, 9 ay sonra bebeğinin resmine bakacağız burda
çok güzel bir haber bu yaaa, tekrar tebrikler canım
sağolasın canım benimçok sevindim şeker
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağolasın canım benimtebrik ederim çok sevindim adına.allah tamamına erdirsin..
amin bitanemmmm amincanım nasıl sevindim bilemezsin tebrik ederim güzel anne adayı anneler günü için sana muhteşem bir hediye sağ salim kucaklamayı da nasip etsin yaradan :)))
sağolasın canım benimsemoşum canım bizim topikten tebrik ettim ama burdan da edeyim Şeniz hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip nur topu gibi bir bebişiniz olur inşallah hihoyyyt
canım benim Allah razı olsunah canım ne kadar sevindim anlatamam. seni tanımıyorum ama okuuyunca okadar duygulandımki.. Allah isteyen herkese nasip etsin. kucaklamayı nasip etsin tebrikler a.s.
Allahıma bin şükür dreamımcnm arkadaşım çok sevindim inan
yeni gördüm topiğini
hayırlı sağlıklı bi evlat versin sana rabbim inşallah
duaların kabul oldu sonunda inan çok sevindimmmmmmmmmm
inşallah canım inşallah rabbim sizlerede bir mucize gönderirmerhaba smhsmh ben çok sık girmiyorum topiğe,geç te olsa gözünüzaydın adına çok sevindim ayrıca bana da umut oldun.benimde eşim ameliyat oldu 1 yıl önce.morfoloji % 1 ,ileri hareket yok,yavaş ve yerinde hareketli toplam %20,sayıda 40 milyon.1 kez aşılama oldum aşılama tutmaz dedi drum.yaza tüp bebek yapılacak.inşallah benim de doğal yolla yaza kadar olur.diğer hamilelik haberlerini alan arkadaşları da tebrik ediyorum.inşallah sonuna kadar sağlıkla geçirirsiniz.
sağolasın canım benimcanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim bitanem inan çok sevindim şimdi gördümmm çok şükür allahhh nasip etti sana da bu muhteşemmmmm mucizeyi.darısı tüm isteyenlerin başına..
sağlıkla gelsin bebişin allah tamamını erdirsin inşallahh canımŞenizhihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
dimi canım rabbim çok büyükcanım gözün aydın...Allah işte ne mucizler yaratıyor..sağlıkla minik mucizeni kucağına alırsın inşaallah.yazdıklarını okuyunca çok duygulandımsenağlamaAllah tamamına erdirsin....Şeniz
ah canım benimcanım allahım senı engüzel haftada ödüllendirmiş allaha binlerke kereler hihoyyyt:1hug:a.s.şükürler olsun canım YARADAN kucağına almayıda nasıp etsin
çok sevındım..
tamamına er inşallah... şimdiden anneler gününü kutlarım canım
ağlatma beni canımGünlüğüne yazmıştım burayada yazmak istedim.
İçine o meleği koyan mevlam kucağına alıp koklamayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Nasıl beklediğini ben çok iyi biliyorum bu yüzden sanırım okuyunca tutamadım kendimi valla burnumu silip yazıyorum.
Allahım sen her bekleyene tattır bu duyguyu. Hazinenden inciler nasip eyle...amin..
amin canım sağolasıncok cok sevındım canım allah kucagına almayı nasıp etsın
ecrin_bebek:
baharımmmmmmmm bitanemmmmay ben görünce ne diyeceğimi bilemedim smh şım...:asigim:
kelimeler boğazıma düğümlendi şuan bile...
smh şım,cimcimem,yavyukuşum çok çok çok sevindim ya bu çok güzel bir haber..Şeniz
siteye saldırıdan dolayı yeni gelebildim,linki gördüm hemen koştum geldim...
ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum yavyukuş...
Yüce rabbimin izniyle hayırlısıyla,sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına bitanem...:Saruboceq:
( geçen günde içimden geçti seninle yazışırken,yaza Antalyaya gidicem deyince aklıma geldi.
hamiş olarak gidicen inşallah smh şım demek geçti , yazmadım.)
Canım seni seviyorum,kendine dikkat et yeğenimide kendinide yorma canım...:CüvCüv:Şeniz
ay çok heyecanlandım ve çok sevindim hihoyyytallah biliyor ya senin için defalarca dua etmiştim çok şükür dualarımız kabul oldu sonunda sende anne olacaksın anne olmasını kalben istediğim o kadar çok kardeşim varki darısı onların başına inşallah:Saruboceq:
ablacığım sana sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum ve hayırlı bir evlat diliyorum kendine çok iyi bak canım benimŞenizŞeniz
senağlama Bu okuduklarım doğru değilmi canım hemşeim..Doğru dimi birtanem senağlama
İnan çok geç kaldım belki seni tebrik etmekte,heyecanını paylaşmakta,seninle birlikte hop oturup hop kalkmaya senağlama
Ama ne yapayım KK ya giremedim kaç gündür,dün akşam ancak giriş yapabildim ve şimdi bu açtığın konuyu gördüm birtanemsenağlama
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun,Allah'ım sen tüm isteyen herkeze bu duyguyu yaşat Yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq:
Sağlıklı bir gebelik geçir birtanem,meleğin annesine sıkı sıkı sarıldı bırakmayacak biliyorum..Bundan sonra kendine çok ama çok iyi bak,çok dikkat et,kendini yorma emi gülüm belim:1hug:
nen 90 -60-90 lık gacı hee ben çok kolay hamiş kaldımda bide sana doğurayım heeneeee delikafaduldenbu süper bi haber semih:CüvCüv:
ay teyzemi oluyoz biz:sm_cool:
canımsın bitaneciğimdelikafadulden canım arkadaşım benim. yeni denk geldim...
çoook sevindim, Allahım gönlüne göre vermiş, muradına kavuşturmuş seni sonunda... inan mutluluktan ağladım... darısı, bekleyen tüm arkadaşlara inşallah...
Allah seni ve mucizeni nazarlardan ve tüm kötülüklerden korusun. Şeniz Şeniz Şeniz
canım çoook sevindim bitanemm
rabbim tamamınaa erdirsinn sağlıkla kucağıına almayı nasip etsinn darısıı bizimm başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?