selamun aleykum canlar.. bu ay bebeğim olacak diye bekliyordum olmadı hem erken regl oldum. hemde çok sancılı geçmişti. doktora gittim rahim röntgeni çektirdim ilaçlı. ve sonucu beni çok üzdü. sol tüpümün kapalı olduğunu ve diğerinin kapanma olasılığı çok yüksek olduğunu söyledi ve ilaç verdi kullanmam için tekrar kontrole gelmem gerekiyor mu dedim hayır gelmene gerek yok dedi. peki bundan sonra hangi tedaviyi uygulamam gerekiyor dedim tüp bebek dedi normal yollardan olma olasılığı yok mu nolur yardım edin bilgisi olan
sol tüp kapalı ise tekrar neden çekmedi benim doktorum beni masada bekletip röntgen uzmanına sordu temiz mi diye evet dedi benden önce ki kıza kapalı demişler ve 2. kez çektiğinde açık çıkmış başka bir uzmana görünmende yarar var olmazsa direk tüp bebekten önce açma işlemi yapılıyor bol şans bu arada tek tüple hamile kalanda var araştır istersen geçmiş olsun....
geçmiş olsun canım. bende rahim filmi çektirdim. çok şükür açık çıktı. doktorum basınçlada açılabileceğini söyledi. bence tek doktorla kalma. bazı doktorlar ilk seferde tedavi uygulamadan tüp bebek diyorlar.