- 11 Aralık 2016
- 2.271
- 2.523
- Konu Sahibi MoonfacedMom
MoonfacedMom bende hafta hafta günlük sekiz tane okuyoruz sanıyorum ama. Çok karışık olmuş burası kişi ekleme çıkarma vs rica etsem bana anlatabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese 8 kendin için 17 adet okuyacaksın 1 hafta süre içinde toplam 313 adet okumuş olacaksın canm Saksi_Degilim_Ben MintimintMoonfacedMom bende hafta hafta günlük sekiz tane okuyoruz sanıyorum ama. Çok karışık olmuş burası kişi ekleme çıkarma vs rica etsem bana anlatabilir misin
313 oluyormuş canımHerkese 8 kendin için 17 adet okuyacaksın 1 hafta süre içinde toplam 313 adet okumuş olacaksın canm Saksi_Degilim_Ben Mintimint
OkunuyorRegl döneminde okunuyor mu. Ona göre bugün başlayacam canım
Okunur canm başlaRegl döneminde okunuyor mu. Ona göre bugün başlayacam canım
Bende öyle yaptımToplu okuncagi icin listeyi onumuze alip kisileri sirayla gidilse karisiklik olmaz.
Mesela 1.siradakinin duasini okuyup 8 adet okunsa, sonra 2. Siradaki arkadasin duasini omuyup 8 adet okunsa seklinde gidebilirsiniz. Ben oyle yapim diorum bakalim
Sadece rabbi yessir mi diyoruz. net dua nedir canımAnnenede öğret canım çok güzel bir dua
aynen öyle canım..zaten normal dede öyle olması lazım... önce kişinin duası okunur sonra 8 adet dua... sonra 2.ci kişi..Toplu okuncagi icin listeyi onumuze alip kisileri sirayla gidilse karisiklik olmaz.
Mesela 1.siradakinin duasini okuyup 8 adet okunsa, sonra 2. Siradaki arkadasin duasini omuyup 8 adet okunsa seklinde gidebilirsiniz. Ben oyle yapim diorum bakalim
Rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayrSadece rabbi yessir mi diyoruz. net dua nedir canım
Allah razı olsun canım benim
Cümlemizden inşallah canımAllah razı olsun canım benim
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayrSadece rabbi yessir mi diyoruz. net dua nedir canım