Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikleri farklı eger katlandıgında az yer kaplamasını istiyorsanız zaap exra en az yerkaplayan bebek arabası özelligindedir
Quinny zapp xtra diyorum başkada bişey demiyorum aldık daha kullanamdık bebişimzi bekliyoruz ama harika bir model kurduk ve çok kullanışlı birşey...hem baston puset hem normal puset almaktan kurtarıyor sizi çünkü iki özedllik birarada sürümü acayip rahat her tarafa dönebilen tekerlekleri var..ve yatıyor bebeğiniz uyuduğu zaman puseti arkaya yatırıyorusunuz.dünyanın en hafif puseti katlarken kaldırırken hiç zorluk çekmiyorsunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum.
merhaba quinny zapp xtra almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirm :)
Kullanan biri olarak cok kullanisli ve pratik :) ozellikle bebegimi kendime dogru yatirabildigim icin onu secmistim. Iyide etmisim. Bir kotu tarafi (esimin sikayet ettigi) oturdugu kisminin katlanamamasi. Arabada cok yer tutuyormus :))