Doğuma Hazırlık Quinny zap xtra veya Buggster ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jujuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
285
0
96
İstanbul
Bu iki araba arasında kaldımmm ...özellikle hafif bir araba olsun istiyorum.kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum !!

$cee42_Trends-For-Kids-Buggster-uc-Tekerlekli-Bebek-Ara.webp$quinny-Zapp-Xtra.webp
buggster ve zap xtranın fotolarını da ekledim kızlar

ben de bu iki araba arasında kaldım..ouınny daha özellikli yatabiliyor ama dar..bugster yatmıor ama genış..tercihinizi hangisinden yana kullandınızz acabaa?

Eşimin arkadaşı bebek arabası satıyor, 3 tekerleklılerı tavsıye etmedıgını soyledı. Çünkü devrılme rıskı varmıs.

özellikleri farklı eger katlandıgında az yer kaplamasını istiyorsanız zaap exra en az yerkaplayan bebek arabası özelligindedir

özellikleri farklı eger katlandıgında az yer kaplamasını istiyorsanız zaap exra en az yerkaplayan bebek arabası özelligindedir

selam,

banada buggster'i çok önerdiler. bende mclaren travel system ile buggster arasında kaldım. sanırım mclaren alacağım. baston olabiliyor bide 25kg.ye kadar kullanabiliyorsun

Quinny zapp xtra diyorum başkada bişey demiyorum aldık daha kullanamdık bebişimzi bekliyoruz ama harika bir model kurduk ve çok kullanışlı birşey...hem baston puset hem normal puset almaktan kurtarıyor sizi çünkü iki özedllik birarada sürümü acayip rahat her tarafa dönebilen tekerlekleri var..ve yatıyor bebeğiniz uyuduğu zaman puseti arkaya yatırıyorusunuz.dünyanın en hafif puseti katlarken kaldırırken hiç zorluk çekmiyorsunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Quinny zapp xtra diyorum başkada bişey demiyorum aldık daha kullanamdık bebişimzi bekliyoruz ama harika bir model kurduk ve çok kullanışlı birşey...hem baston puset hem normal puset almaktan kurtarıyor sizi çünkü iki özedllik birarada sürümü acayip rahat her tarafa dönebilen tekerlekleri var..ve yatıyor bebeğiniz uyuduğu zaman puseti arkaya yatırıyorusunuz.dünyanın en hafif puseti katlarken kaldırırken hiç zorluk çekmiyorsunuz.kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhaba quinny zapp xtra almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirm :)

merhaba quinny zapp xtra almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirm :)

Kullanan biri olarak cok kullanisli ve pratik :) ozellikle bebegimi kendime dogru yatirabildigim icin onu secmistim. Iyide etmisim. Bir kotu tarafi (esimin sikayet ettigi) oturdugu kisminin katlanamamasi. Arabada cok yer tutuyormus :))

Kullanan biri olarak cok kullanisli ve pratik :) ozellikle bebegimi kendime dogru yatirabildigim icin onu secmistim. Iyide etmisim. Bir kotu tarafi (esimin sikayet ettigi) oturdugu kisminin katlanamamasi. Arabada cok yer tutuyormus :))

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Bizde zapp xtra aldık.Bebegimiz yolda oldugu için henüz kullanamadık :) umarım bizde memnun kalırız :))

Back
X