Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Qatre Collagen kullanan var mı? İçeriği çok zengin ve etkili görünüyor. Hem içerisinde bulunan kolajen miktarı hem de içerdiği diğer vitaminler dikkat çekici. Ne dersiniz? Var mı deneyen?
ben 6 ay kullandım, ürün içeriği çok zengin, aynı anda içerisinde tip123 + hyarulonic acid + q10 + biotin bulunan başka bir ürün yok sanırım, içerik anlamında gerçekten çok iyi 1 ay düzenli kullanımda gözle görülür etki yapıyor.
ayrıca wiselab'ın yeni çıkardığı collagende başarılı olmuş, 400tl lik ürüne muadil çıkarmışlar 130tl civarında satıyorlar yeni ürünü, bunu da tavsiye ederim. 400tl lik olandan 1 kutu kullandım fakat çok pahalı olduğu için 2. kez almaya gücüm yetmedi, ucuz kutusu da çok etkili görünüyor. bence piyasanın en iyi 2 ürünü qatre ve wiselab collagen