- 14 Aralık 2012
- 118
- 2
-
- Konu Sahibi pretty_angel
Özelden mesaj yolladım pek bakamıyorum iş güç yoğunum bu ara. 6 haftayı doldurdum yüzüm biraz düzeldi gibi ama dudak üstü filan berbat.
Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi rica ediyorum benim için çok önemli ki özellikle yüzüm için ;
2 senedir yüzümde özellikle alnımın tam ortasında da kocaman bir leke var 3 parça şeklinde doktora gittiğimde doktor direk önerdiğine göre %90 geçeceginin garantisini vermiş olup q switch 10 seans her hafta 1 seans yapılmak üzere toplam 2000 tl istedi. sizce q switch yaptırmalımıyım. Yaparsam iyileşme süresi nasıl geçiyor istenilen sonuçlarına ulaşıp mutlu olan varmı. beni bilgilendirimisiniz çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi rica ediyorum benim için çok önemli ki özellikle yüzüm için ;
2 senedir yüzümde özellikle alnımın tam ortasında da kocaman bir leke var 3 parça şeklinde doktora gittiğimde doktor direk önerdiğine göre %90 geçeceginin garantisini vermiş olup q switch 10 seans her hafta 1 seans yapılmak üzere toplam 2000 tl istedi. sizce q switch yaptırmalımıyım. Yaparsam iyileşme süresi nasıl geçiyor istenilen sonuçlarına ulaşıp mutlu olan varmı. beni bilgilendirimisiniz çok teşekkür ederim.
Merhaba bende ilk seans q switch yag lazer yaptırdım çillerim için,2.gündeyim atış yapılan yerler şimdi çok koyu oldu,bundan sonraki süreçte dökülme ne zaman oluyor sizler fayda gördünüz mü?
Geçmiş olsun, en kısa zamanda hem acılarınız hem lekeleriniz geçer umarımMerhabalar, bugün leke tedavisi için ilk q switched nd yag lazer seansımı yaptırdım. Prp ile birlikte üç aylık bir tedavi olacak. Sonuçları yazarım.
Leke için nd yag lazer uygulamasının ağrılı bir süreç olduğunu söylemeliyim. Öğle arasında bile yapılır, çok rahattır gibi laflara inanmayın, lekenin tipine, kılcallara da uygulanıp uygulanmadığına göre acı seviyesi değişiyor. Benim canım çook yandı. Yüzüme doktorun tavsiyesiyle yanık kremi boca etmiş durumdayım ve bol bol su içiyorum. Lekeler iyice kararacakmış ve zamanla açılacakmış. 10 gün sonra prp ve ardından 10 gün sonra ikinci lazer tedavisine gideceğim. Bu şekilde dört seans olacak. Keşke hayat boyu 50 faktör güneş koruyucu kullanaydım da şimdi bu acıları çekmeyeydim.