- 20 Nisan 2009
- 224
- 3
-
- Konu Sahibi pretty_angel
merhaba cildiniz ne durumda acaba.. benim kabuklar dokuldu yuzumun eskiye göre %30 u cillerden arındı ama geriye kalan %70 lik kısım daha buyuk ve daha koyu ve bolgesel olarak lekelendı doktorum daha cok yenısın gecer dio ama inanmıyorum hani 10 gun sonra pırıl pırıl olacaktım ben dediğimde cvp vermedi((o kadar caresiz ve mutsuzum ki tarifi yok bazı çillerim yok olmusken hiç leke kalmamışken neden diğer yerleirim lekelendi anlam veremiyorum.. cok pişmanım eskiden çillerim varken kapatıcı bile surmezken şimdi evde bile suruyorum ki ailem görmesin laf etmesinler dieee (
Bu arada yeni topuc acarak cok ii yapmissiniz:)inci hanimda kusura bakmasin :))o kadar mutsuzum ki size anlatamam 10 gundur hep agladim gozun sis die soranlara krem kaciyo die yalan soyluyorm( anlamiyorm ki doktorum karbonla beni aydinlatti simdi neden bu hale soktuki beni amaci iki kurus fazla kazanmaksa eger deseydi walla fazla seans parasi verirdim degermiydi beni mahvetmeye ( daha yasim 25 ya benimm omur boyu bu lekelere muhtac mi olacam ben
Arkadaşlar merhaba. benimde yüzümde sivilce lekeleri var. karbon peeling lekeler için ne kdr yararlı. yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilirmi benmle
co2 yaptırdıktan bir gün sonra yüz yıkanabilir mi,
Obagi System ürünleri kullanarak lekelerinden kurtulan Yeşim Akpınar ile röportaj | Pudra'm bu siteyi bi okuyun isterseniz resimleri gorunce obagi nin bana gerek olmadigini anladim cnku sivilce izim falan yok kas yapayim derken iyice goz cikartmaya gerek yok..bence sizde dusunmeyin ama cok mu kotuki yuzunuz suan.
Merhaba bugun daha mutluyumm:))) doktorumla gorustum o kadar sevecen davrandıkı bana:))cildine ii bakmışşın durumun cok ii tertemiz olmussun aglayıp kendını yıpratıyosun sabret lutfen daha cok tazesın dedı:))10gun daha bekle dedıı:))cildin dusundugumden de hassasmıs ondan oluyo dedi... suan guven doluyum tekrar ona karsı umarım yıkmaz benii:)) birde medacassol krem kullan geceleri dedi ve hemen netten arastırdım harika yorumlar okudum http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...ecassol-sivilce-lekelericatlaklaryaralar.html sizde burdan bı bakınn:)yarın ilk işim gidip almak olacak insallah çözüme ulasırız sizde bi arastırın isterseniz.. cnku bugun o kadar tatlı konuştuki benimle acaba yine yine yenidenn tatlı dilli bi doktor tarafından kandırılıyomuyum die dusunmekten kendimi alamadımm..bakalım bekleyip görecemmm
co2 yaptırdıktan bir gün sonra yüz yıkanabilir mi,
Merhaba bende sivilce lekesi yoktu sadece cil vardi cillerimide gecirmedi ama genel olarak yuze canlilik parlaklik geliyo cok yeni ve hafif lekeler kayboluyo cilt parliyo aydinlaniyo
anlıyorum. peki sen kaç seans yaptırdın. yüzeysel sivilce izleri için yapılabilecek diğer uygulamalar nelerdir