Puzzle

Ben de maydonoz olup tecrübelilere bir şey danışayım

1000 parça puzzle ı salon masasının üstünde yaptım ve iki yıldır orada

Ben nasıl kaldıracağım onu

Üstüne cam mı kestireceğimmm ya da

Bir ara cinnet geçirip hepsini kutusuna tıkarım gibi geliyor

Ben bi mukavvanın üzerine iteleyip yapıştırıcıyı sıkıp kurumasını bekleyip koyacağım yere koyuyorum.

Ben bi mukavvanın üzerine iteleyip yapıştırıcıyı sıkıp kurumasını bekleyip koyacağım yere koyuyorum.

Onu düşündüm de önce yapıştırıcıyı sürsem iterken yapışırlar gibi geldi

Mukavvaya alsam sonra tek tek yapıştırılmaz gibi geldi kaldı masada

Onu düşündüm de önce yapıştırıcıyı sürsem iterken yapışırlar gibi geldi

Mukavvaya alsam sonra tek tek yapıştırılmaz gibi geldi kaldı masada
Anlatamadım mı? Şöyle damdan, mukavvayı masa hizasına getiriyorsun. Birlikteyken kaydırıyorsun hepsini. Mukavvanın üzerindeyken sıkıyorsun yapıştırıcı. Zaten kuvvetli değil çok. Yapışmıyor, mukavvaya.

Ya ben böyle puzzle yapanları çok kıskanıyorum. 10 yıldır(belki de 15 oldu)paketini açamadığım puzzle ım var ama evde ne yerim, ne de yapacak zamanım var ...

Ya ben böyle puzzle yapanları çok kıskanıyorum. 10 yıldır(belki de 15 oldu)paketini açamadığım puzzle ım var ama evde ne yerim, ne de yapacak zamanım var ...
Ben de annemin salonunda yapıyorum, deliriyor. Şimdi yapıp bitiriyorum kendi evime geçince duvarları süsleyecek:)))

Ojeniz çok hoşuma gitti puzzle konsnda bilgim yok tek parçalık yer boş klsa ne olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…