Art puzzle. Konumunu belirleyeyim de deneyeceğim. Teşekkür ederim.Ne marka puzzle iniz?
Genelde iletisime gecince gonderiyorlar.
Bir deneyin sansinizi.
Ben yaptığım puzzle kutularını saklıyorum, o yüzden öyle bir şey yapamam. En kötü ihtimalle aynısından alıp içinden eksik parçayı bulacağım.Bi tanigim 2000 parca puzzeli vardi bi kayip parcanin yerine puzzle kutusunun ustundeki resimden bi parca kesti cerceveledi dikkatli bakmadikca belli bile olmuyor.
İçim rahatladı teşekkür ederim. Bir sürü emek veriyoruz bir parçası eksik olunca moral bozuluyor. Yapasım bile kalmamıştı.Kayıp parçayı temin ediyorlar ancak konum belirtmek gerekiyor. Ben puzzleı aldıktan 2 yıl sonra kayıp parça istedim gönderdiler. Art puzzle aynı puzzlerı yayınlıyor zaten. Stok sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum.
İçim rahatladı teşekkür ederim. Bir sürü emek veriyoruz bir parçası eksik olunca moral bozuluyor. Yapasım bile kalmamıştı.
Ben de öyle düşündüm pastel tonlarda bir puzzle. Çok belli olmaz gibi. Olursa da dedikleri gibi yapacağım.Cok mu belli oluyor renginin kaçtığı. Tüm puzzle ı yapınca içinde sırıtmaz gibi geldi bana. Ya da mesela üzerine parlatıcı ojelerden surseniz rengini parlatıp daha az dikkat çekici hale getiremez misiniz ki
Hehehe yemiş miiii? Benimki de sanırım deseni leke sanmış yıkamak istemiş.Ah bu minikler. Benim kardeşimin iki puzzle parçasını da yeğenim yemişti. Bitince mail gönderdi firmaya, ücretsiz kargo ile eksik parçaları gönderdiler. Ellerinde varsa sorun yaşamazsınız.
Ciddi zaman ayırmak gerekiyor ama terapi gibi ya.Haklısınız tabi ki ama sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Ah puzzle yapmayı özledim ya şimdi konulunca fark ettim. 2 tane kutusu açılmamış puzzleım var yapamadan kaldı
Ciddi zaman ayırmak gerekiyor ama terapi gibi ya.
Evet yarısı yoktu parçaların. Titiz çocukmuşHehehe yemiş miiii? Benimki de sanırım deseni leke sanmış yıkamak istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?