• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pütürlü gıda yemeyen bebekler

nursenbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
4
3
1
45
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etsemde aranıza yeni katıldım, ve yardımınıza ihtiyacım var. Kızım 19 aylık olmasına rağmen pütürlü gıda yemiyor ne yapsam alıştıramadım. benimle aynı yada benzer durumu yaşayıp çözüm bulan anneler önerilerinize ihtiyacım var.

Bwnim oglumda 14 aylik 6 aylikken ek gidaya basladim baslarda hersey guzeldi aonra kaşığı reddetti bende bazi seyleri biberonla verdim corba dulu muhallebi vs şimdi 1 2 aydir kasikla yiyor ama puturlu yiyemiyor midesi bulaniyor oguruyor doktor her cocuk bir olmaz diyor bizimkilerde alisir insallah

Bende aynı dertten müzdaribim 1 yaşında bir kızım var yayla çorbasını bile içiremiyorum hemen ööö yapmaya başlıyo ne yapıcam bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun:KK46::110:

Bu aliskanlikla alakali . 6 ayda ek gidaya gectiklerinden itibaren hep bulamaç muhallebi tarzi seyler veriliyor bu yanlis hep devam ediyor . Halbuki catalla ezerek verilmeliki ufakdan alissin. Bundan sonrasi icin de sabirla devam etmelisiniz. Kendisinin yemesi icinde firsat verin

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etsemde aranıza yeni katıldım, ve yardımınıza ihtiyacım var. Kızım 19 aylık olmasına rağmen pütürlü gıda yemiyor ne yapsam alıştıramadım. benimle aynı yada benzer durumu yaşayıp çözüm bulan anneler önerilerinize ihtiyacım var.
Merhaba. 2 sene gecmis postunuzun uzerinden? Simdi benim bebegimde ayni durumda. Ne zaman ve nasil duzeldi bebeginizin merak ettim? Tesekkurler

Back