Putin: Türkiye yaptıklarından pişman olacak

Sen bunu anliyorsan senin bakis acin daha bi farkliymis
Sadece bu konu degil bircok konuda turkleri turkiyeyi asagilayan kisileri pofpoflamak tarzim degil
Sizin gibi düşünmüyorum diyemi
Hayir hakli olunan yerde hala turkiyeyi nasil karalayabiliyorsun o yuzden

Ama iyi ki degilsin bin sukur elhamdurillah
Turkleri hafife almayin
Turklere hakaret etmeyin asagilamayin
Kendinize gelin azicik bence milletine hak sahibi degilsen laf sahibide degilsin
Hadi golge etmeee

İroniden anlamadığın için açıklama yapıyorum. Türküm ve müslümanım.
türkçeyi nerde öğrendiniz kardeş. çok güzel konuşuyorsunuz:)

Zimbabvede öğrendim cicim, nerde olacak. Bubama enişte çok güzel türkçe konuşurdu.

Benim için şuan ülkem adil değil
Hayatım boyunca haklının yanında olmaya çalıştım çalışacağımda
Suriye halkı bugün benim ülkemde aç sefil dileci kadınları bedenini satıyor ise savaştan kaçmak için ölüyor küçücük bedenler sahile vuruyor ise oranın zenginliklrinden ülkemin destek olduğu iddia edilen terör örgütü ve belli bir kesim yararlanıyorsa ülkem haklıdır demem diyemem yarın onların başana gelenin bizim başımıza gelmeyeceği ne malum
Ülkeme karşı bile olsa adil olmayı seçiyorum

İroniden anlamadığın için açıklama yapıyorum. Türküm ve müslümanım.

Zimbabvede öğrendim cicim, nerde olacak. Bubama enişte çok güzel türkçe konuşurdu.
Senin ironi fantazin yorumu bulaniklastiriyor o zaman ben senin muslumanligina laf etmedim muslumanligi one atan senin yorumun.tekrar turkum muslumanim diyede yenilemissin neyse olay amac disi bir yere gidiyor

Senin cokardigin sonuclar zaten buysa offf ki ne offff

Senin ironi fantazin yorumu bulaniklastiriyor o zaman ben senin muslumanligina laf etmedim muslumanligi one atan senin yorumun.tekrar turkum muslumanim diyede yenilemissin neyse olay amac disi bir yere gidiyor

"İki gün önce müslüman değildim, bugün de türk değilim" bu cümleden nasıl bir sonuç çıkardın merak ediyorum.
İki gün önce senin gibi aklı evvellin biri bana "sen müslüman değilsin" dedi. Sen de bugün "türk olduğundan şüphe ediyorum" dedin. Buna cevap olarak aslında benim de sizlerin insan olduğunuzdan şüphe etmem gerekir ama vicdanım el vermiyor.

Allah aşkına 2 çeçen savaşçı ile bile basedemeyen Rusya dan mi korkacakmışım Ateş olsalar cürmü kadar bile yer yakamaz bunlar o kadar beceriksizler savaş konusunda .. Hala Türkiyen in Suriye den petrol aldığını düşünen fukaralar var ya şaşırıyorum .. Dun Suriyeli mülteci istemiyoruz diyenler bugün onlar burda perisanken biz onların memleketinden petrol alıyoruz yazık diyorlar ..
Rusya bizden korksun .. Müttefiklerimiz savaş gemilerini yollamaya başladı bile hala Rusya dan korkan varsa Suriye den ilk basta kaçan korkaklar gibi şimdiden kaçıp Amerikaya falan yerleşebilir hatta az daha yalvarırsanız Rusya sizi evlatlık alabilir zira Kemal Kılıçdaroğlu başardı bunu ..

Adam babasinin hayrina suriyeyi bombaliyor sanki amaci sicak sulara inebilmek bu bilinen biseg ilkokul cocuguna sor o bile bilir.Yunanistanla kiyaslama yapmak bile buyuk komedi ki yunanistan sinir komsumuz rusya nerde bizim guneyimiz nerede
Hadi bi gidin ya tarihinize gecmisinize bir bakin yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…