Putin: Türkiye yaptıklarından pişman olacak

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
Rusya Devlet Başkanı Putin geleneksel meclis konuşmasında Türkiye ile yaşanan krize ilişkin oldukça sert açıklamalarda bulunuyor...
Sitene Ekle

Rusya Devlet Başkanı Putin'in geleneksel meclis konuşmasından öne çıkan Türkiye başlıkları şöyle:

BUNU UNUTMAYACAĞIZ

-Pilotumuzun ölümünden Türk elitleri sorumlu, bunu asla unutmayacağız. Türkiye'ye tepkimizin ticari yaptırımlarla sınırlı kalacağını düşünüyorlarsa yanılıyorlar.

-Türkiye'nin teröristlere yardım etmesini görmezden gelemeyiz.

TÜRKİYE YAPTIKLARINDAN PİŞMAN OLACAK

-Rusya'nın ekonomik yaptırımlarının sınırlı olacağını düşünenler derin yanılgı içindeler, Türkiye yaptıklarından pişman olacak.

-Türkler uçağımızı neden düşürdü anlamıyorum. Bunu neden yaptılar Allah bilir. Tüm problemleri –önceden göremediklerimizi bile- başka şekilde çözebilmeliyiz.

-İhaneti her zaman utanç verici bir şey olarak gördük.

TÜRKİYE'YE SAVAŞ TEHDİTLERİ SAVURMAYACAĞIZ

-Teröristlerle yasadışı ve kanlı ticaret yapılmasına izin verilmemeli. Türkiye'ye savaş tehditleri savurmayacağız.
Rusya, Türkiye ile bölgesel güvenliğe ilişkin en hassas konularda işbirliği yapmaya hazırdı.

-Allah Türk yönetimini vicdan ve adalet duygusu ile akıldan yoksun bırakarak cezalandırmaya karar verdi. Uçağımızın düşürülmesinden Türk hükümeti sorumlu. Bunu yaptıklarına pişman olacaklar

http://www.milliyet.com.tr/putin-turkiye-yaptiklarindan/dunya/detay/2157727/default.htm

bu işin sonu hiçte iyi değil

Türk elitleri sorumlu derken ? Fuat avni'nin meşhur dar oligarkları mı acaba :)

Aaa bıktık ayol,hergün yeni bir açıklama yapıyorlar.magazine döndü bu iş,napicaksan yap yane.

Hala türkiyenin rusyayla tek başına başa çıkabileceğine inananlar var ya şaşıyorum. Bu işi güzellikle çözemezsek hapı yuttuk. O güvendiğiniz büyük devletler arkamızda olmayacak hiç heveslenmeyin.

Senin turk oldugundan suphe duyuyorum tamamen aramizda ajan gibisin sen ve
işte bütün ayrıntılar burada bence
Sen
Cok sasiriyorum yorumlariniza

Senin turk oldugundan suphe duyuyorum tamamen aramizda ajan gibisin sen ve

Sen
Cok sasiriyorum yorumlariniza

İki gün önce müslüman değildim, bugün de türk değilim. Ne hoş...

Sadece at gözlüğü kullanmıyorum, ağır geliyor taşıması zor.

Putin ' in arası Erdoğan' la gayet iyiydi seçim sonrası arayıp tebrik falan ediyordu Erdoğan' ı,Allah Allah çok şaşırıyorum her geçen gün dozunu artırıyor hararetli konuşmalarının bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum ve çok şaşkınım ya bunları söyleyen Putin mi şimdi.

Butun ayrinti bu mu hadi yaa bi gidin allah askina
Rusyanin Turk topraginda isi yok kii esadla insanlari bombalayan bir kisinin bunu agzina almasida bir o kadar komik

Saka gibiler yaa

Çocuk gibiler ya . Rusya da rusya dedikleri buymuş megersem . Uzaktan izliyorum . Bakalim daha ne yapacaklar .. Erdoğan Erdoğan değil aslında o apo derlerse sasmayacagimm ona bile inanacak muhalifler var malesef .d

İki gün önce müslüman değildim, bugün de türk değilim. Ne hoş...

Sadece at gözlüğü kullanmıyorum, ağır geliyor taşıması zor.
Ama iyi ki degilsin bin sukur elhamdurillah
Turkleri hafife almayin
Turklere hakaret etmeyin asagilamayin
Kendinize gelin azicik bence milletine hak sahibi degilsen laf sahibide degilsin
Hadi golge etmeee

Anlasmalari fesh edicekler bilmem ne hadi ordan rusya ...
Biz kaybetmeyiz senin ekonomin kaybeder biz almak istedikten sonra ulke cok

yav he he..neyse bizimkide geleneksel balkon konuşması yaparak cevabını verir

arkadaşlar burada kimse türklüğe hakaret etmiyor. neyi nasıl nereden anlıyordsunuz bilemeyeceğim ama ben yorumlarda hakaret göremedim. tam tersi siz insanlara sen türk değilsin diye hakaret ediyorsunuz. ayıp olan sizin yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…