işte bütün ayrıntılar burada bence-Türkiye'nin teröristlere yardım etmesini görmezden gelemeyiz.
Butun ayrinti bu mu hadi yaa bi gidin allah askinaişte bütün ayrıntılar burada bence
Saka gibiler yaaÇok korktuk.
Senin turk oldugundan suphe duyuyorum tamamen aramizda ajan gibisin sen veHala türkiyenin rusyayla tek başına başa çıkabileceğine inananlar var ya şaşıyorum. Bu işi güzellikle çözemezsek hapı yuttuk. O güvendiğiniz büyük devletler arkamızda olmayacak hiç heveslenmeyin.
Senişte bütün ayrıntılar burada bence
Senin turk oldugundan suphe duyuyorum tamamen aramizda ajan gibisin sen ve
Sen
Cok sasiriyorum yorumlariniza
Butun ayrinti bu mu hadi yaa bi gidin allah askina
Rusyanin Turk topraginda isi yok kii esadla insanlari bombalayan bir kisinin bunu agzina almasida bir o kadar komik
Saka gibiler yaa
Ama iyi ki degilsin bin sukur elhamdurillahİki gün önce müslüman değildim, bugün de türk değilim. Ne hoş...
Sadece at gözlüğü kullanmıyorum, ağır geliyor taşıması zor.
türkçeyi nerde öğrendiniz kardeş. çok güzel konuşuyorsunuz:)İki gün önce müslüman değildim, bugün de türk değilim. Ne hoş...
Sadece at gözlüğü kullanmıyorum, ağır geliyor taşıması zor.
Anlasmalari fesh edicekler bilmem ne hadi ordan rusya ...Putin ' in arası Erdoğan' la gayet iyiydi seçim sonrası arayıp tebrik falan ediyordu Erdoğan' ı,Allah Allah çok şaşırıyorum her geçen gün dozunu artırıyor hararetli konuşmalarının bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum ve çok şaşkınım ya bunları söyleyen Putin mi şimdi.
Celiski olan bu okyp Turklukle gogsunu geren sen ve bu yaziyi yazan sennnnntürkçeyi nerde öğrendiniz kardeş. çok güzel konuşuyorsunuz:)
anlamadım ne dediğiniCeliski olan bu okyp Turklukle gogsunu geren sen ve bu yaziyi yazan sennnnn
Sizin gibi düşünmüyorum diyemiSenin turk oldugundan suphe duyuyorum tamamen aramizda ajan gibisin sen ve
Sen
Cok sasiriyorum yorumlariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?