Atatürk'ü bari mezarında rahat bıraksınlar.
O iyi bir lider iyi bir komutandı.
Kıbrıs Barış Harekatına niye geldi konu?
Çok özel, kırıcı ve ırkçı olacağı için Barış harekatını yaşamış (bizzat yakınım olur kendisi) kişinin anlattıklarını anlatamıyorum maalesef, siyaset bilimleri okumadım, Kıbrıs Barış Harekatının rahmetli Erbakan'lı veya Erbakan'sız tarihteki yazılmış şeklini bilmem, ben yaşayanların yaşadıklarını biliyorum.
Kıbrıs Barış Harekatı zamanı genç kız olan, annesi ve kardeşleriyle Kıbrıs'ta yaşayan Kıbrıs Türk'ünün hem kendisi, hem annesi, hem kardeşlerinden duyduklarımı biliyorum.
Tarih Nasıl yazdı? Kıbrıs Türk'lerinin gerçek tarihini söyleyeyim biraz, onlar EOKA canlarına, ırzlarına, evlatlarına kastederken rahmetli Ecevit'in onları kurtardığını ve ölene kadar minnettar olduklarını söylüyorlar.
Şimdilerde rahmetli Denktaş'a da edilmedik laflar bırakmayanlar var maalesef hem burada hem Kıbrıs'ta, lakin 1974 senesini ve EOKA'yı yaşayanlar Bülent Ecevit'i de Rauf Denktaş'ı da rahmetle anarlar.
Maalesef bu işler böyledir, halk için çabalarsınız ama sonra mezarınızda bile rahat bırakmazlar, Bülent Ecevit belki bir dönem kandırılmıştır, malum kandırılabiliyor bazen siyasiler yasıyoruz, görüyoruz böyle şeyleri, lakin rahmetle anılacak bir adamdır, hizmet etmiştir memleketine.